Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Polestar private leasen bij ANWB

Een nieuwe Polestar rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Polestar voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Polestar dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Polestar bij ANWB Private Lease

Een Polestar privé leasen met ANWB Private Lease

Het Chinees-Zweedse Polestar, het performancemerk van Volvo, brengt ook modellen onder eigen naam op de markt. De Polestar 2 is het eerste model dat in grote aantallen gebouwd wordt en is een volledig elektrische vijfdeurs fastback die moet concurreren met de Tesla Model 3.

Een Polestar private leasen? Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Polestar voor een vast bedrag per maand. Daarin zijn alle kosten inbegrepen, behalve de brandstof en onverhoopte verkeersovertredingen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.