Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Lynk & Co private leasen bij ANWB

Een nieuwe Lynk & Co rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Lynk & Co voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Lynk & Co dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Lynk & Co bij ANWB Private Lease

Een Lynk & Co privé leasen met ANWB Private Lease

Lynk & Co is een Chinees bedrijf dat sinds 2016 bestaat. Het werd opgericht door Geely, het moederbedrijf van een aantal Chinese automerken en van het Zweedse Volvo. De Lynk & Co 01 is vooralsnog het enige model dat Lynk & Co in Nederland (en Europa) aanbiedt. In China kennen ze ook nog diverse SUV's, een sedan, hatchback en nog meer modellen onder de namen Lynk & Co 02 t/m 09.

De Lynk & Co 01 is een plug-in hybride SUV, voorzien van een benzine- én elektromotor en natuurlijk een automaat. Onderhuids is deze 01 dezelfde auto als de plug-in hybride Volvo XC40. De Lynk & Co 01 wordt vooral via een abonnementsconstructie aan de man gebracht. Maar is ook te koop of privé te leasen via bijvoorbeeld de ANWB.

Een Lynk & Co private leasen? Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Lynk & Co voor een vast bedrag per maand. Daarin zijn alle kosten inbegrepen, behalve de brandstof en onverhoopte verkeersovertredingen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 á 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.