Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Land Rover private leasen bij ANWB

Een nieuwe Land Rover rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Land Rover voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Land Rover onverhoopt pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Land Rover bij ANWB Private Lease

Een Land Rover privé leasen met ANWB Private Lease

Land Rover is een Brits automerk dat gespecialiseerd is in terreinwagens en SUV's. Opgericht in 1948 en in 2008 overgenomen door het Indiase autoconcern Tata Motors. Land Rover werd vooral bekend door échte tereinwagens als de Series I, II en II en de opvolger, de iconische Land Rover Defender. 

In 1970 kwam daar een luxere terreinwagen bij, de Range Rover, de eerste echte SUV. Met de Range Rover Evoque kwam de fabrikant in 2012 met een relatief compacte SUV op de proppen. Eentje waarvan het modieuze uiterlijk door de jaren heen tweehonderd verschillende designprijzen won. De huidige Land Rover Range Rover Evoque is nog altijd een plaatje om te zien en is met zijn (plug-in) hybride aandrijflijn ook technisch weer helemaal bij de tijd.

Een Land Rover Range Rover private leasen? Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Land Rover Range Rover voor een vast bedrag per maand. Daarin zijn alle kosten inbegrepen, behalve die van de brandstof en het opladen van de batterij.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.