Nieuwsoverzicht

Zoeken

38 nieuwsberichten

 1. Aston Martin DB5: nog altijd 007's auto

  30 september 2021

  Vraag een willekeurig iemand op straat naar de auto van James Bond, en het antwoord luidt waarschijnlijk de Aston Martin DB5. Maar er is nóg een model dat aanspraak maakt. In beide gevallen zijn de originele filmauto’s hier in Nederland te bewonderen!

 2. Een kleine 40 genomineerden Auto van het Jaar 2022

  29 september 2021

  Frank Buma bekijkt in Denemarken de kandidaten voor de Auto van het Jaar 2022. Welke auto's zijn kanshebbers en welke vallen er met grote zekerheid af?

 3. Dubbeltest Ford Mustang Mach-E vs. Volkswagen ID.4

  24 september 2021

  Ford en Volkswagen brengen ieder een sportieve elektrische gezinsauto op de markt in de vorm van de Mustang Mach-E en ID.4 GTX. Maar hebben we daar eigenlijk wel behoefte aan..?

 4. Top 10 leukste occasions ANWB

  22 september 2021

  Op het ANWB occasionplatform staan occasions van BOVAG-erkende garages.

 5. Lichtgewicht elektrische stadsbus winnaar Automotive Innovation Award

  21 september 2021

  De vierde editie van de Automotive Innovation Award kent letterlijk een grote winnaar: een volledig elektrische stadsbus, gemaakt van koolstofvezel.

 6. ANWB ondersteunt Eindhovense studenten met bijzonder project

  16 september 2021

  Op reis met een camper die alleen zonnestralen nodig heeft om te rijden en te kunnen kamperen. Ultieme vrijheid op wielen. Het Solar Team van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) gaat het doen. Op 18 september begint hun bijzonder duurzame reis naar Zuid-Europa.

 7. Tweedehandsje van twee miljoen

  9 september 2021

  De Ford GT is geen typische ANWB-auto. Verre van dat zelfs! Het is een sportwagen uit de buitencategorie, gemaakt voor de ‘happy few’ en voorbestemd om uit te groeien tot een legende. Van dit model hangen er afbeeldingen in jongenskamers en dat is precies hoe Ford de GT bedoeld heeft. 

 8. Zo koop je verstandig een cabrio

  9 september 2021

  De zon op je bol, de wind door je haren en de geur van vers gemaaid gras in je neus: cabriorijden werkt verslavend. Met deze tips houd je ook figuurlijk het hoofd koel wanneer je op zoek gaat naar een gebruikte cabriolet.

 9. Dubbeltest Renault Arkana vs. Toyota RAV4

  7 september 2021

  Renault is het eerste grote publieksmerk dat een coupé-variant van een van diens crossovers aanbiedt. Om te bepalen of dat meer is dan een modegrill, vergelijken we die Arkana met een doodnormale semi-terreinwagen in de gedaante van de Toyota RAV4.

 10. Duitse autobeurs IAA keert terug in nieuw jasje

  7 september 2021

  De Duitse IAA is de eerste Europese autoshow die wordt georganiseerd sinds de coronacrisis. Maar dat je tijdens jouw bezoek een mondkapje op moet, is niet de grootste verandering.