Nieuwsoverzicht

Zoeken

113 nieuwsberichten

 1. Innovatie bij de ANWB hoog op agenda

  De ANWB heeft onder de naam Futureproof een innovatieprogramma ontwikkeld waarmee voortdurend wordt ingespeeld op de dynamische mobiliteitsmarkt.

 2. Finale podcast: Welk bedrijf is de beste spitsbreker?

  Spitsbrekers is een reeks podcasts waar ideeën besproken worden om ondernemend Nederland uit de file te krijgen. In deze laatste podcast staat de verkiezing 'Welk bedrijf is de beste spitsbrekers?' centraal en zijn de vijf finalisten te gast.

 3. Podcast: files in het buitenland

  Spitsbrekers is een reeks podcasts waar ideeën besproken worden om ondernemend Nederland uit de file te krijgen. Wat is er nodig om ons file probleem op te lossen? In deze aflevering wordt ingezoomd op de leaserijder.

 4. Big Data plaatst ANWB in een unieke positie

  Ontwikkelingen op het gebied van data en digitalisering gaan momenteel razendsnel. Belangrijk is om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De ANWB loopt voorop met Big Data toepassingen om te innoveren op pechhulp.

 5. Verantwoord omgaan met data is serious business geworden

  Data wordt steeds belangrijker. ANWB Zakelijk heeft de aandacht voor privacy geborgd in elke fase van de customer journey.

 6. Patent op pech voorspellen van grote waarde voor fleet management

  Na jarenlang onderzoek en ontwikkeling ontving  de ANWB eind april patent op een algoritme dat naderende accupech signaleert. Hiermee is accupech voorspellen een product geworden.

 7. Podcast: hoe krijgen we de leaserijder uit de spits?

  Spitsbrekers is een reeks podcasts waar ideeën besproken worden om ondernemend Nederland uit de file te krijgen. Wat is er nodig om ons file probleem op te lossen? In deze aflevering wordt ingezoomd op de leaserijder.

 8. “De zakelijke markt ziet winst in gezamenlijk Lean werken”

  Op de Alarmcentrale van de ANWB zijn ze er het afgelopen jaar mee begonnen: Lean werken. In korte tijd leverde het meer dan 300 verbeterideeën op.

 9. Nieuw: ANWB Mobiliteitskaart

  De zakelijke ANWB Mobiliteitskaart heeft het allemaal in zich: tanken, parkeren, OV, Greenwheels, EV-laden en nog meer. De mobiliteitstransitie is in volle gang en we spelen, vanuit de Zakelijke Markt, met de kaart in op een aantoonbare klantbehoefte.

 10. Zorgeloos op vakantie

  De Reiswijzer geeft je bruikbare adviezen, tips en handige producten voor de autorit naar je vakantiebestemming. En krijg je toch pech onderweg? Dan zorgen wij er uiteraard voor dat je je reis zo snel mogelijk weer kunt vervolgen.