Nieuwsoverzicht

Zoeken

123 nieuwsberichten

 1. ANWB ontwikkelt apps in eigen beheer

  27 januari 2020

  Na de wildgroei die de ontwikkeling van apps aanvankelijk kenmerkte, is nu een nieuwe fase aangebroken. Niet langer méér, maar beter. Gerichter. De ANWB heeft die slag al gemaakt.

 2. Technisch Expertisecentrum speelt in op toekomst

  13 januari 2020

  Hoe houd je die kennis op peil, voor nu én de toekomst? De ANWB heeft hiervoor een Technisch Expertisecentrum waar voortdurend wordt gewerkt aan het ontwikkelen van relevante inzichten en het delen van kennis.

 3. Podcast: op bezoek bij de ANWB Verkeersinformatie

  23 december 2019

  ANWB Zakelijk werkt samen met BNR Nieuwsradio. Van hieruit wordt er een reeks podcasts gedeeld over oplossingen voor het fileprobleem in Nederland. Dit keer is BNR te gast bij Arnoud Broekhuis van de ANWB Verkeersinformatie.

 4. ANWB ondersteunt onderzoek naar zelfrijdende auto’s

  10 december 2019

  Autonoom rijden krijgt steeds meer aandacht en publiciteit. In verschillende landen, waaronder Nederland, zijn er proeven mee gedaan op de weg. De ANWB ondersteunt onderzoek hiernaar aan de TU Delft.

 5. Podcast: thuiswerken een goed alternatief

  28 november 2019

  Af en toe een dag thuiswerken kan een goed alternatief zijn om eens niet in de file te staan. Maar waarom werken we niet massaal een dag(deel) in de week thuis?

 6. Zorgeloos en veilig rijden in de winter | ANWB Zakelijk

  28 november 2019

  De winter komt er weer aan en dat betekent dat de omstandigheden voor je auto door lage temperaturen, gladheid en sneeuw een stuk zwaarder zijn.

 7. Samen kom je verder

  14 november 2019

  De mobiliteitsmarkt heeft te maken met grote veranderingen. Daarom wordt er door talloze bedrijven gewerkt aan innovatieve diensten en producten.

 8. Volvo Car Nederland redt mensenlevens

  11 november 2019

  Volvo Car Nederland heeft het pilotproject Lifesaver geïntroduceerd. De ANWB Alarmcentrale informeert Volvo-rijders waar een noodsituatie zich bevindt zodat de persoon met de hartstilstand zo snel mogelijk kan worden geholpen.

 9. Flexibele zakelijke mobiliteit

  5 november 2019

  Voor zzp’ers en mkb’ers is er nu naast Wegenwacht voor de Zaak ook mobiliteitsondersteuning in de vorm van de ANWB Mobiliteitskaart. Hiermee kun je zorgeloos gebruikmaken van alle vormen van vervoer.

 10. Meer mobiliteit met minder zorgen

  21 oktober 2019

  Ondernemers zijn steeds vaker op zoek naar mobiliteitsoplossingen die aansluiten bij specifieke behoeften van henzelf of hun medewerkers. ANWB Zakelijk speelt hierop in met de Mobiliteitskaart.