Naar artikel

Pechhulp in je woonplaats

Maar liefst 40% van de pechgevallen vindt plaats in de eigen woonplaats.

Meer informatie 

Pechhulp in je woonplaats

Bij pechhulp denkt men vaak aan autopech onderweg. Toch vindt 40% van de pechgevallen plaats in de eigen woonplaats. Vooral start- en accuproblemen komen vaak voor.

Je wilt van huis vertrekken, maar je auto wil niet starten? Dat is erg vervelend, maar het komt vaker voor dan je zou verwachten. De Wegenwacht komt dit soort pechgevallen vaak tegen; 40% van de pechgevallen vindt namelijk plaats in de eigen woonplaats. Dan is het wel zo fijn als je de Wegenwacht kunt inschakelen.

Pakketten met Woonplaats Service

Bij Wegenwacht Service zit pechhulp in de woonplaats niet in ieder pakket. Wil je bij pech ook geholpen worden in je woonplaats? Kies dan voor een Wegenwacht Standaard of Wegenwacht Compleet pakket. Bij deze pakketten is, naast pechhulp in de eigen woonplaats, ook vervangend vervoer inbegrepen.


Ben je al lid?

Als je al lid ben, kun inloggen bij Mijn ANWB. Hier kun je de Aanhangwagen Service Buitenland toevoegen aan je Wegenwacht pakket. Zo krijgt je caravan de juiste service in geval van pech.


Met 'woonplaats' bedoelen wij de plaats waar je woont en hebt opgegeven bij de ANWB. De woonplaats omvat niet de andere plaatsen die onder dezelfde gemeente vallen.