Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Beste pechhulp voor onderweg

  • De beste hulp altijd dichtbij
  • Persoonsgebonden
  • Geen voorrij- en sleepkosten
Bekijk pakketten 

Mobiliteitsgarantie van de ANWB

Twijfel je tussen mobiliteitsgarantie van je dealer en service van de Wegenwacht? De beste pechhulp krijg je bij de Wegenwacht van de ANWB. Lees hieronder waarom Wegenwacht een betere keuze is dan mobiliteitsgarantie van jouw dealer.

Waarom Wegenwacht Service?

Onafhankelijk advies: het maakt niet uit waar je auto in onderhoud is

Wij zorgen ervoor dat je weer op weg kunt, vaak zonder dat je langs de garage hoeft. Toch naar de garage? Dan mag je zelf kiezen waar je naartoe wilt. Dit in tegenstelling tot mobiliteitsgarantie, hier is onderhoud bij de merkdealer verplicht.

Hulp ter plekke

De Wegenwacht helpt je in 9 van de 10 gevallen weer op weg. Bij pechhulp via de dealer kan het zijn dat je auto niet langs de weg wordt gerepareerd, maar direct wordt weggesleept en dat je de sleepkosten zelf moet betalen. Lees de voorwaarden van de mobiliteitsgarantie dus goed door. Bij pechhulp van de ANWB zal je niet voor zulke verrassingen komen te staan en weet je waar je aan toe bent, zo betaal je bij ons nooit voorrij- en sleepkosten.

Pech door eigen toedoen inbegrepen

De Wegenwacht helpt ook bij een lekke band, lege accu, verkeerd getankt of als je de sleutels in de auto hebt laten liggen. Bij mobiliteitsgarantie is deze hulp niet altijd inbegrepen. Controleer dus eerst de voorwaarden of pech door eigen toedoen is inbegrepen.

Dankzij vervangend vervoer sta jij niet stil

Kunnen we je niet gelijk op weg helpen en moet je auto voor een langere tijd naar de garage? Bij ons hoef je niet stil te staan. Wij zorgen voor vervangend vervoer zodat je je plannen niet hoeft te wijzigen.

Persoonsgebonden hulp

De mobiliteitsgarantie van de dealer is auto gebonden, dus als je in een andere auto rijdt, heb je geen recht op hulp. Wegenwacht Service is persoonsgebonden. We helpen jou ook als je in de auto van iemand anders rijdt. Het maakt dus ook niets uit hoe oud je auto is, wij helpen je in elke auto.

Geen verrassingen: alleen eventuele kosten voor onderdelen

Heb je een pechgeval, dan wordt door de dealer vaak ook arbeidsloon in rekening gebracht. Bij de ANWB is dit niet het geval en betaal je alleen de eventuele kosten voor onderdelen.

Eigen wagenpark

Als enige aanbieder van pechhulp in Nederland heeft de ANWB een eigen wagenpark. En met het juiste gereedschap zorgen de Wegenwachten ervoor dat in 9 van de 10 gevallen direct verder gereden kan worden.

Expertise en ervaring

Wegenwachten zijn experts op het gebied van pechhulp en autotechniek. Zij hebben allen een intensieve opleiding gevolgd. In totaal kan de ANWB bijna 900 Wegenwachten inzetten.

Hulp in het Nederlands

Hoe vertel je in het Italiaans of Frans dat de auto opeens niet meer wil starten? Onze medewerkers weten dat gelukkig wel en doen er alles aan om je snel weer op weg te helpen. 24/7 kun je rekenen op professionele hulp en ondersteuning.