Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Wegenwacht, Fix my ride!

Zit je haar altijd in de war bij die ene vriendin in de auto omdat het raam niet dichtgaat? Heb jij hele gespierde armen omdat je stuurbekrachtiging het al een tijdje niet meer doet? Heeft je beste vriend een slag in z'n wiel omdat jij iets te zwaar voor de bagagedrager bleek?

Robert en Freek hebben het gefixt!

Via de Fix My Ride actie hebben we twee Fixes weggeven met een totale waarde van € 4500! De auto's in de serie reden al een tijdje rond met gebreken, en welke helden kunnen je ride dan beter fixen dan die van de Wegenwacht?

De fixes

In de eerste aflevering nemen Robert en Freek de Seat Toleda van Danny onderhanden. Wat is dat voor schrapend geluid tijdens het remmen? 

 

In aflevering twee wordt Freek flink in het zweet gejaagd met het fixen van Aumphai's Mercedes A-klasse. En komt die deuk in Robert's hoofd nou door een lamme achterklep?

 

Niet gefixt? Niet getreurd.

Hoewel de Wegenwachten normaliter geen auto's van top tot teen opknappen, schieten ze je natuurlijk wel te hulp als je met pech langs de weg (of voor je voordeur) staat. Heb je nog geen pechhulp en wil je dat wel? Check dan de Wegenwacht pakketten met Jongerenkorting. Tot je 25e krijg je namelijk het eerste jaar tot 25% korting!

Zo begon het

Begin 2022 deed Robert een oproep. Was jouw auto (of fiets) aan een opknapbeurt toe? 

Wat zou de Wegenwacht voor jou kunnen fixen? Laat het weten in de comments op Youtube!

Check ook onze Instagram en YouTube voor nog meer leuke, interessant en nuttige video's!