Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp voor je elektrische fiets

Met de Wegenwacht is de beste pechhulp altijd dichtbij!

Met je elektrische fiets ben je overal vliegensvlug, tot je pech krijgt. Gelukkig kun je voor pech met je elektrische fiets ook gewoon de Wegenwacht bellen. De Wegenwacht komt je fiets repareren bij bijvoorbeeld een lekke band, een gebroken ketting of bij accuproblemen van je elektrische fiets. Met Wegenwacht Fiets Service is de beste hulp altijd dichtbij.

Bel de Wegenwacht!

Een lekke band, kapotte voorwielmotor of een accu die niet meer wil opladen? Zelf een elektrische fiets repareren is niet zo makkelijk. Met Wegenwacht Fiets Service staan er dag en nacht ruim 900 Wegenwachten voor je klaar die je fiets wél kunnen maken. Zo fiets je een stuk fijner, zonder zorgen om accuproblemen of een kapotte motor. 

Kom altijd op je bestemming

De Wegenwacht doet er alles aan om jou op een veilige manier weer op weg te helpen. Maar als dit niet lukt, brengen we je naar je bestemming of een fietsenmaker in de buurt. Dat is wel zo prettig, want lange stukken lopen met een elektrische fiets is bepaald geen pretje.

Ook hulp thuis voor de deur

Met Wegenwacht Fiets ben je niet alleen onderweg verzekerd van de beste hulp. Ook als je thuis voor de deur pech hebt met je elektrische fiets, dan komen we je helpen. Denk daarbij aan problemen met een accu die niet meer wil opladen.

Wat kost Wegenwacht Fiets Service?

Wegenwacht Fiets Service kost € 26,- per jaar. Nog geen lid? Dan betaal je € 17,- per jaar extra voor het ANWB-lidmaatschap. Bovendien profiteer je dan van vele voordelen en kortingen van het ANWB lidmaatschap.

Wil jij zorgeloos op pad met je elektrische fiets?

  • 24/7 pechhulp door heel Nederland en België
  • Ook thuis voor de deur
  • Jaarlijks gratis fietscheck bij een erkende fietsenmaker

Vraag & Antwoord