Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Vanaf2,28per maand

Pechhulp voor je elektrische fiets

  • Ook hulp thuis voor de deur
  • 24/7 Pechhulp door heel Nederland en België
  • Jaarlijks gratis fietscheck
Ik wil pechhulp 

Pechhulp voor je elektrische fiets

Met Wegenwacht Fiets Service is de beste pechhulp altijd dichtbij

Elektrisch fietsen is heerlijk, tot je pech krijgt. Gelukkig kun je voor pech met je elektrische fiets ook gewoon de Wegenwacht bellen. De Wegenwacht komt je fiets repareren bij bijvoorbeeld een lekke band, een gebroken ketting of bij accuproblemen van je elektrische fiets.

Direct pech melden

Sta je nu met pech? Je kunt dan direct jouw pech melden.

Bestel Wegenwacht Fiets 

Wegenwacht Fiets service is exclusief voor leden. Voor € 26,- per jaar of € 2,28 per maand. Ben je nog geen lid? Dan kun je meteen een lidmaatschap aflsuiten. 

Pechhulp voor A tot Z

Het maakt niet uit of jouw elektrische fiets van Batavus, Cortina, Cube, Gazelle, Giant, Koga, Sparta of Stella is. De Wegenwacht weet jou 9 van de 10 keer direct op weg te helpen. Lukt dat niet? Dan zorgen wij er alsnog voor dat jij op je bestemming komt.

Bij diverse soorten pech

De Wegenwacht is gespecialiseerd in het repareren van verschillende soorten pech. Bij fietsen komt een lekke band het meest voor. Gevolgd door problemen aan de ketting. Omdat een elektrische fiets een display en accu heeft, neemt de kans op pech toe. Geen zorgen, ook voor deze pechsoorten is de Wegenwacht altijd voorbereid. 

Jaarlijks een gratis fietscheck

De gediplomeerde vakmannen van de fietsenwinkels waar wij mee samenwerken, zijn gespecialiseerd in het onderhouden van alle gangbare fietsmerken. Tijdens de Fietscheck controleren zij de volgende onderdelen van je fiets:

  • Remmen
  • Versnelling en ketting
  • Verlichting en reflectie
  • Wielen, banden en spaken

Als je een elektrische fiets hebt, kun je ook de accu van je e-bike laten controleren. Hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht, namelijk €10,-.

Bestel pechhulp voor je fiets

Voor maar € 26,- per jaar of € 2,28 per maand (exclusief lidmaatschap) repareert de Wegenwacht jouw elektrische-, oma-, bak- of sportfiets. In heel Nederland en België, dus ook aan huis.