Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Vanaf2,28per maand

Pechhulp voor je bakfiets

  • Ook hulp thuis voor de deur
  • 24/7 Pechhulp door heel Nederland en België
  • Jaarlijks gratis fietscheck
Ik wil pechhulp 

Pechhulp voor je bakfiets

Met Wegenwacht Fiets Service is de beste pechhulp altijd dichtbij

Met je kinderen in de bakfiets is ideaal, tot je pech krijgt. Gelukkig kun je voor pech met je bakfiets ook gewoon de Wegenwacht bellen. De Wegenwacht komt je bakfiets repareren bij bijvoorbeeld een lekke band, een gebroken ketting of bij accuproblemen van je elektrische bakfiets.

Direct pech melden

Sta je nu met pech? Je kunt dan direct jouw pech melden.

Bestel Wegenwacht Fiets 

Wegenwacht Fiets service is exclusief voor leden. Voor € 26,- per jaar of € 2,28 per maand. Ben je nog geen lid? Dan kun je meteen een lidmaatschap aflsuiten. 

Pechhulp voor A tot Z

Het maakt niet uit of jouw bakfiets van Babboe, Gazelle, Johnny Loco, Lovens, Urban Arrrow of Vogue is. De Wegenwacht weet jou 9 van de 10 keer direct op weg te helpen. Lukt dat niet? Dan zorgen wij er alsnog voor dat jij op je bestemming komt.

In heel Nederland en België

Bakfietsen zijn razend populair in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Rotterdam. Maar ook voor de lange afstanden door de polder zijn ze erg geschikt. Of je nu pech krijgt in de randstad, tussen de koeien, over de grens of bij je thuis, met Wegenwacht Fiets is de beste pechhulp altijd dichtbij. 

Jaarlijks een gratis fietscheck

De gediplomeerde vakmannen van de fietsenwinkels waar wij mee samenwerken, zijn gespecialiseerd in het onderhouden van alle gangbare fietsmerken. Tijdens de Fietscheck controleren zij de volgende onderdelen van je fiets:

  • Remmen
  • Versnelling en ketting
  • Verlichting en reflectie
  • Wielen, banden en spaken

Als je een elektrische fiets hebt, kun je ook de accu van je e-bike laten controleren. Hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht, namelijk €10,-.

Bestel pechhulp voor je fiets

Voor maar € 26,- per jaar of € 2,28 per maand (exclusief lidmaatschap) repareert de Wegenwacht jouw elektrische-, oma-, bak- of sportfiets. In heel Nederland en België, dus ook aan huis.