Quiz: test je verkeerskennis!

Kampioen juni 2017

Helaas, deelnemen aan de internationale verkeerskennisquiz is niet langer mogelijk. We hopen snel weer live te gaan met een nieuwe quiz! Heb je nog andere vragen? Ga naar anwb.nl/experts. Misschien wordt jouw vraag al behandeld. Zo niet, stel 'm!  

Hoe werkt het?

In onderstaande verkeersquiz krijg je 5 vragen/stellingen over verkeersregels in het buitenland, van Frankrijk tot en met Macedonië. Weet jij de juiste antwoorden?

ANWB Experts

Heb je vragen op het gebied van auto's, fietsen, motoren, kampeermiddelen of juridische info? Stel je vraag op anwb.nl/experts, ANWB-leden kunnen rekenen op deskundig en betrouwbaar advies van een ANWB Expert.

Ga goed voorbereid de weg op

Goed voorbereid de weg op is belangrijk en daar is kennis van de verkeersregels een heel belangrijk onderdeel van. Maar een goede voorbereiding betekent ook, dat je bij pech zo veilig, goed en zo snel mogelijk geholpen wordt. Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer veilig op weg.