Quiz: test je verkeerskennis!

Kampioen april 2017

Maak kans op een rijopleiding t.w.v. € 1.950,-

Hoe goed ken jij de verkeersregels? Doe de verkeerskennisquiz en misschien ken je de regels wel goed genoeg om een rijopleiding te winnen! ANWB Rijopleiding bestaat namelijk 20 jaar en trakteert op twee rijopleidingen.  

Hoe werkt het?

Doe mee met onderstaande verkeerskennisquiz. Je krijgt, net als bij het echte theorie-examen, 65 vragen. Heb je er meer dan 47 goed? Dan maak je kans op één van de twee rijopleidingen t.w.v. € 1950,-! De opleidingen zijn overdraagbaar. Meedoen is mogelijk tot 1 mei. Met de prijswinnaars wordt persoonlijk contact opgenomen.

alt text

Voorbeeldvraag

Je wilt zo wegrijden; mag dat?
Ja/ nee

Antwoord: Nee. Je moet vlak voor het wegrijden richting aangeven.

Rijles bij de ANWB

Opfrissen?

Wil je je rijvaardigheid aanscherpen, volg dan de Rijzekertraining. Tijdens deze training helpt een rijcoach je met gerichte en persoonlijke tips en oefeningen om weer zekerder de weg op te gaan. Voor ANWB-leden kost deze training € 131,-. Meld je aan via 088 - 214 09 00.

Rijbewijs halen? Nu: de beste deal ooit!

Wie jarig is, trakteert! ANWB Rijopleiding: al 20 jaar rijplezier

De beste rijopleiding van Nederland is jarig én trakteert. Boek nu een proefles van één uur voor maar € 20,-. Boek je vervolgens binnen 7 dagen een rijlespakket van minimaal 20 rijlessen dan profiteer je van onze jubileumdeal met een totale korting ter waarde van € 320,95! De actiepakketten zijn maar beperkt beschikbaar, dus wees snel want OP = OP!

Meer informatie over de jubileumdeal

Kies een rijschool bij je in de buurt en meld je aan voor een proefles.