Heb je gewonnen?

Heb je gewonnen?

In januari maken we de winnaars bekend van de Sturen zonder Gluren Challenge. Houd je mailbox in de gaten!

Sturen zonder Gluren Challenge

Het afgelopen jaar hebben duizenden gezinnen meegedaan aan de Sturen zonder Gluren Challenge. Een super mooie score en we hopen natuurlijk dat iedereen nog steeds de handen aan het stuur houdt tijdens het rijden en op de fiets. In januari worden uit alle inzendingen de winnaars getrokken. Hebben jullie gewonnen? Dan laten we dit per e-mail weten. Houd je mailbox dus goed in de gaten.      

Kinderen als change agent

Voor dit project hebben we samengewerkt met de Raad van Kinderen. We vinden het namelijk belangrijk om kinderen te betrekken bij vraagstukken die hen raakt, zoals verkeersveiligheid. De challenge is ontwikkeld door kinderen van basisschool Polsstok uit Amsterdam. 

Veelgestelde vragen

Heb je de challenge voltooid en een selfie met de voltooide kalender geupload? Dan laten we je per e-mail weten of je een van de winnaars bent. Dit wordt bekend gemaakt in januari 2020. Houd je mailbox dus in de gaten.

ANWB spant zich op verschillende manieren in. 

  1. MONO-campagne:
    Rij MONO!ANWB heeft samen met de overheid en andere partijen de MONO-campagne bedacht en in september 2018 gelanceerd. Misschien heb je daar al wel eens iets van op TV of social gezien. MONO betekent één of alleen. Als je autorijdt of fietst is het belangrijk dat je je alleen met het verkeer bezighoudt. Daarom zeggen wij: Rij Mono!
  2. Verkeerslessen op scholen
    Al meer dan 10 jaar geeft ANWB verkeerslessen (ANWB Streetwise) op scholen in heel Nederland. In onze lessen is afleiding in het verkeer een belangrijk onderdeel.