ANWB Fietsles: een Train de Trainer programma voor ISK-leerlingen

ANWB Streetwise next level is niet in te zetten voor ISK-leerlingen. Voor ISK-leerlingen hebben we ANWB Fietsles: een Train de Trainer programma in het leven geroepen.

Dit programma houdt in dat de ANWB met twee Streetwise instructeurs naar je organisatie komt. In samenwerking met medewerkers van je organisatie geven onze instructeurs twee keer achter elkaar een fietsles van ongeveer één uur aan een groep leerlingen (minimaal 10 en maximaal 25 per les) waarbij de medewerkers leren hoe ze de fietsles zelf kunnen geven. De materialen die de instructeurs meebrengen laten wij achter. 

Naast het praktische gedeelte buiten is er een korte presentatie, welke gegeven kan worden op een digibord of met behulp van een beamer. Afhankelijk van het taalniveau kunnen we eventueel ook extra oefenstof aanbieden. Fietsen leer je niet in een ochtend, daarvoor is het noodzakelijk dat er kilometers worden gemaakt. Wij geven dan ook niet steeds zelf deze fietslessen, maar trainen medewerkers van je organisatie zodat zij deze fietslessen kunnen geven. 

Wat is er nodig om dit programma bij jou op locatie te kunnen geven:
- 2 groepen leerlingen (minimaal 10 en maximaal 25 per groep)
- Minimaal 1 en maximaal 6 medewerkers van je organisatie die wij kunnen trainen om de lessen zelfstandig te gaan geven.
- Voldoende fietsen in verschillende maten.
- Een lokaal/ruimte met digibord of beamer en een scherm.
- Een plein of parkeerplaats van ongeveer 20X30m waar we het fietsparcours kunnen uitzetten. 

De bijdrage in de kosten zijn € 325,- (exclusief BTW). Hiervoor ontvang je ook het benodigde lesmateriaal om zelf de fietsles te kunnen geven (o.a. pylonen, stoepkrijt, markeer-hoedjes, de presentatie).

Aanmelden

Meld je organisatie aan voor het Train de Trainer programma. Neem contact op met ANWB Streetwise via telefoonnummer 088-2698543 of e-mail: streetwisevo@anwb.nl.