Naar artikel

Plan je route naar Walibi Holland

Je hoeft alleen nog maar je vertrekadres in te vullen:

Plan hier je route naar Walibi

Dagje uit naar Walibi Holland

Spanning en sensatie, dat is Walibi Holland. Actie, spektakel en adrenaline met wilde achtbanen en andere heftige attracties. Met de routeplanner kan je gemakkelijk je eigen routebeschrijving tevoorschijn toveren, het adres van Walibi Holland staat namelijk al vooraf ingesteld.

Route Walibi plannen

Het is heel gemakkelijk om je route naar Walibi te plannen, omdat het adres al automatisch ingevuld is. Ook kan je tolwegen vermijden, door de optie ‘geen tolwegen’ aan te vinken. De routeplanner geeft automatisch de snelste route naar Walibi Holland aan. Als je de optie ‘Routekeuze op basis van actueel verkeer’ aankruist, kan je zoveel mogelijk de files omzeilen.

Met het openbaar vervoer naar Walibi Holland

Je kan ook met de trein naar Walibi Holland. Je gaat dan met de trein naar Harderwijk en stapt daar nog over op de bus. Ook met het openbaar vervoer geeft de routeplanner automatisch de snelste route, waarbij wordt gekeken of de trein en bus op elkaar aansluiten.

Openingstijden, prijzen en kaartjes met korting Walibi Holland

Als je van tevoren je kaartje bestelt voor Walibi Holland kan je doorlopen bij de kassa en ontvang je als ANWB-lid ook ledenkorting. Op deze pagina staan ook de openingstijden en prijzen vermeld. Ook handig: je kan de routebeschrijving vanuit de routeplanner direct printen, zodat je een papieren versie van je eigen route onderweg naar Walibi kan meenemen.

Speciaal voor jou geselecteerd

Uittips voor de zomer 

Lekker eropuit in de zomer. Bezoek de leukste uitjes in eigen land. Met ledenkorting!

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Vraag de ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card aan met het eerste jaar extra voordeel.

Shop tot 60% korting 

Ontdek de kleinste prijsjes voor de grootste avonturen bij de ANWB Webwinkel!

ANWB Autoverzekering 

Je auto voordelig verzekeren? Dat kan met de ANWB Autoverzekering.