Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Route plannen naar speelstad EK voetbal 2024 Duitsland

In Duitsland wordt van medio juni tot medio juli 2024 het Europees kampioenschap voetbal voor mannen gespeeld. Oranje is erbij en speelt in de groepsfase in de steden Hamburg, Leipzig en Berlijn. Ga je als supporter met de auto naar een van die groepswedstrijden van het Nederlands elftal, dan hebben we iets handigs voor je. De ANWB Routeplanner is namelijk zo ingesteld, dat je direct kan routeren naar een van de EK-speelsteden. Je krijgt behalve info over de snelste route ook info over tankstations/laadpalen, de (brandstof)kosten, hoeveelheid kilometers en je reistijd.

Wedstrijden Nederlands elftal EK 2024

Een route plannen naar wedstrijd: 

Verkeersinfo in het buitenland? ANWB Onderweg app!


  • Wedstrijd: (play-off winnaar) - Nederland 
    16 juni 2024, speelstad Hamburg

Zondag 16 juni Volkparkstadion Hamburg

Hamburg ligt (vogelvlucht vanaf Bad Nieuweschans) op zo'n 189 km van de Nederlandse grens en op ongeveer 2 uur en 20 minuten rijden vanaf de A7 bij Bad Nieuweschans. Het Volkparkstadion waar Oranje op 16 juni 2024 om 15.00 uur speelt ligt aan de Sylvesterallee 7. Omdat het adres van het stadion al automatisch in de routeplanner is ingevuld, is het heel makkelijk om je route naar Hamburg te plannen.

Of met de trein naar Hamburg?

Hamburg is ook per trein bereikbaar. Vanaf centraal station (Hauptbahnhof) Hamburg duurt het ongeveer 35 miniuten om met het OV bij het Volkparkstadion te komen.
Vanuit Nederland met de trein naar Hamburg (info Nederlands Spoorwegen)
Vanuit Nederland met de trein naar Hamburg (info Deutsche Bundesbahn)

  • Wedstrijd: Nederland - Frankrijk
    21 juni 2024, speelstad Leipzig

Vrijdag 21 juni Red Bull Arena Leipzig

Leipzig ligt (vogelvlucht vanaf Oldenzaal) op zo'n 389 km van de Nederlandse grens en op ongeveer 4 uur en 30 minuten rijden vanaf de A1 bij Oldenzaal. De Red Bull Arena waar Oranje op 21 juni 2024 om 21.00 uur speelt ligt aan de Am Sportforum 3. Omdat het adres van het stadion al automatisch in de routeplanner is ingevuld, is het heel makkelijk om je route naar Leipzig te plannen,

Of met de trein naar Leipzig?

Leipzig is ook per trein bereikbaar. Vanaf centraal station (Hauptbahnhof) Leipzig duurt het ongeveer 22 miniuten om met het OV bij de Red Bull Arena te komen.
Vanuit Nederland met de trein naar Leipzig (info Nederlandse Spoorwegen)
Vanuit Nederland met de trein naar Leipzig (info Deutsche Bundesbahn)

  • Wedstrijd: Nederland - Oostenrijk
    25 juni 2024, speelstad Berlijn

Dinsdag 25 juni Olympiastadion Berlijn

Berlijn ligt (vogelvlucht vanaf Oldenzaal) op zo'n 440 km van de Nederlandse grens en op ongeveer 4 uur en 40 minuten rijden vanaf de A1 bij Oldenzaal. Het Olympiastadion waar Oranje op 25 juni 2024 om 18.00 uur speelt ligt aan de Olympischer Platz 3. Omdat het adres van het stadion al automatisch in de routeplanner is ingevuld,  is het heel makkelijk om je route naar Berlijn te plannen,

Of met de trein naar Berlijn?

Berlijn is ook per trein bereikbaar. Vanaf centraal station (Hauptbahnhof) Berlijn duurt het ongeveer 25 miniuten om met het OV bij het Olympiastadion te komen.
Vanuit Nederland met de trein naar Berlijn (info Nederlandse Spoorwegen)
Vanuit Nederland met de trein naar Berlijn (info Deutsche Bundesbahn)

Bestel je milieusticker Duitsland 

Regel het veilig en vertrouwd bij onze partner TÜV Nederland én profiteer van korting.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card. Nu het eerste jaar extra voordeel.

Op vakantie naar Duitsland? 

Shop hier alles voor een zorgeloze vakantie, van verplichte auto-artikelen tot de leukste reisgidsen!

Al een Wegenwacht pakket? Check of dat de juiste is 

Heb je al een Wegenwacht pakket, maar weet je niet zeker of dit de juiste is voor jouw reis? Klik dan hier, zodat je goed voorbereid op reis gaat!