Naar artikel

Bekijk het reisaanbod van ANWB

Van rondreizen in Europa tot groepsreizen in Azië.

Bekijk reizen 

Laat je klant de wereld ontdekken met ANWB

De mooiste vakanties boek je bij ANWB

De reizen van ANWB zijn door onze reisspecialisten zorgvuldig van A tot Z uitgestippeld. Van comfortabele groepsrondreizen en single groepsreizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot de mooiste fly-drives en autorondreizen in Europa. Met ANWB gaat je klant comfortabel op pad, welke richting je klant ook inslaat.

Let op: Deze pagina is opgezet voor reisagenten. Als reisagent dien je eerst in te loggen via de reisagentenportal voordat de boeking gemaakt wordt. 

Wat voor reis wil jouw klant maken?

Groepsrondreizen 

Samen met een Nederlandssprekende reisleider en  groepsgenoten op comfortabele wijze een bestemming ontdekken. Liever op single- of privérondreis? Ook die hebben we. 

Singlereizen 

Vind je reizen heerlijk, maar liever niet in je eentje? Kies dan voor een single groepsreis en ontdek een bestemming samen met andere alleengaande reizigers en een deskundige reisleider.

Privérondreizen 

Onderweg stop je waar en wanneer jij wilt, om de maximale vrijheid te ervaren. Wij regelen comfortabele accommodaties op de route zodat jij  onbezorgd kan genieten van een verre reis.

Familievakanties 

Al onze bestemmingen zitten vol spannende avonturen. Wat dacht je van slapen in een Franse boomhut of samen met andere gezinnen de jungle van Thailand ontdekken!

Welke bestemming kiest jouw klant?

Bekijk al het reisaanbod 

Bij ANWB vind je een divers reisaanbod dat altijd aansluit bij de wensen van jouw klant. Van rondreizen in Europa tot groepsreizen in Azië.

Inspiratie voor een volgende vakantie

Doe inspiratie op in onze reismagazines 
In onze magazines vind je talloze tips voor vakantievoorbereiding, vakantie inspiratie en de beste aanbiedingen op een rijtje.
De mooiste vakantiebestemmingen in november 
Van Londen tot Zambia, van Terschelling tot de Kaaimaneilanden: in november zijn er genoeg plekken waar mens en natuur een flink feestje op poten zetten.

Praktische informatie

Reisvoorbereiding 

Ga goed voorbereid op reis: van paklijsten en praktische informatie per land tot tips voor je autovakantie en vliegen met kinderen.

Praktische informatie per land 

Van verkeersregels en tolwegen tot reisdocumenten en kampeerregels. Lees hier alle praktische informatie over jouw vakantieland.

ANWB Reiswijzer 
Tol betalen met je pinpas, kan dat? Zonder milieusticker een tussenstop maken, mag dat? Je bent goed voorbereid met de ANWB Reiswijzer!