Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

Weekend, midweek - Familie Resort Molenwaard

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Geniet van het landelijke polderleven in de Alblasserwaard, midden in het Groene Hart en op korte afstand van attracties als Kinderdijk, Nationaal Park De Biesbosch, de Gouda Cheese Experience en vestingstad Nieuwpoort.
  • verken de natuur van het Groene Hart
  • verblijf op een splinternieuw familie resort
  • inclusief eindschoonmaak en wandel- en fietskaart

Jouw reis

Wil je er even heerlijk tussenuit, de gastvrijheid in de oer-Hollandse polder proeven en genieten van het buitenleven? Tijdens een avontuurlijk verblijf in de Alblasserwaard ontdek je het plattelandsleven, met volop vermaak voor jong en oud. 

Je hoeft het resort eigenlijk niet af voor een geweldig verblijf, maar ook de omgeving is zeker de moeite waard. Op slechts tien kilometer ligt de Avonturenboerderij Molenwaard. Beleef het Hollandse landleven met de twee vrolijke boerenkinderen Fien & Teun, bekend van RTL Telekids. 

Een leuk uitje is het internationaal beroemde Kinderdijk, waar je leert over de Nederlandse geschiedenis en de beroemde molens kunt bezoeken. Ook het Nationaal Park De Biesbosch, de Nieuwe Hollandse Waterlinie of de Gouda Cheese Experience zijn leuke uitjes. 

In de omgeving kun je lekker wandelen over open zandvlaktes of fietsen langs oneindig groene weiden. 

Ook bijzondere vestingsteden zijn dichtbij, zoals Nieuwpoort. Wandel over de vestingwallen en struin door dit unieke historische plaatsje. Of breng een bezoek aan de Maasstad Rotterdam met zijn indrukwekkende skyline. 

Je verblijft in…

Het splinternieuwe Familie Resort Molenwaard ligt midden in het groen en biedt een ruime keuze aan accommodaties die allemaal zo hun eigen charmes hebben. 

Kies je voor de polderse rust in een Biesbosch Chalet of heb je altijd al willen overnachten in een tent? 

Ook zijn er tal van faciliteiten op het familie resort. Help mee in de moestuin, voer de dieren op de kinderboerderij en ga op pad met de boer. Samen met de boerenkinderen Fien & Teun beleef je de leukste avonturen op de boerderij. 

Ook vind je op het familie resort vele speeltuinen, een restaurant, een streekwinkel en nog veel meer! 

Je verblijft op basis van logies.