Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen.
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse winterrondreis Noord Noorwegen - Tromsø, Noordkaap, Kirkenes

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Op naar de witte wildernis van Noord-Noorwegen. Je start in de Tromsø, de toegangspoort tot de poolcirkel. Vervolgens vaar je naar Honningsvåg bij de Noordkaap en in het uiterste noordoosten ga je in Kirkenes op zoek naar het noorderlicht: de mooiste lichtshow op aarde. 
  • de noorderlichtstad Tromsø, de Noordkaap en Kirkenes, het noordoostelijkste puntje van Noorwegen
  • verblijf op de Hurtigruten postboot in een buitenhut met ontbijt en diner
  • inclusief vlucht Amsterdam - Tromsø en Kirkenes - Amsterdam met SAS

Jouw reis

Driedubbel ijskoud genieten in het hoge Noorden van Noorwegen! De inbegrepen boottochten en excursies geven deze unieke winterbelevenis nog meer schittering.  

Dit Noorse wintersprookje komt tot leven in de levendige cultuurstad Tromsø, de hoofdstad van het poolgebied en je eerste kans om het noorderlicht te spotten. 

Vervolgens stap je aan boord van de Hurtigruten voor de tocht richting Honningsvåg, de uitvalsbasis voor een bezoek aan de Noordkaap (inbegrepen).

Met de Hurtigruten kom je tot slot aan in Kirkenes, in het meest noordoostelijke puntje van Noorwegen en Europa, waar je tijdens een avondexcursie op zoek gaat naar het magische noorderlicht. 

Trakteer je jezelf in Tromsø of Kirkenes op een unieke winterbelevenis zoals een sneeuwscootersafari of een sledetocht met husky’s (optioneel)? Dit is je kans! 

Je verblijft in..
Tijdens deze reis verblijf je drie nachten in een hotel in het centrum van Tromsø. Vervolgens vaar je ‘s nachts met een comfortabel schip van de Hurtigruten van Tromsø naar Honningsvåg, waar je een excursie naar de Noordkaap maakt. Daarna vaar je weer verder met de Hurtigruten naar Kirkenes waar je nog twee nachten verblijft in Scandic Kirkenes.

Je verblijft in bovengenoemde hotels (of gelijkwaardig) op basis van logies en ontbijt. Het verblijf aan boord van de Hurtigruten is op basis van halfpension. In Tromsø verblijf je in Clarion Hotel The Edge, Radisson Blu Tromsø, Scandic Grand Tromsø, Thon Hotel Tromsø of Thon Hotel Polar. Je kunt geen voorkeur opgeven voor een bepaald hotel.

Rondreis inclusief vlucht en transfers 
De vluchten Amsterdam naar Tromsø en Kirkenes naar Amsterdam zijn inbegrepen, net als de bustransfers van en naar de luchthaven. 

Het kan voorkomen dat er naar alternatieve vluchten (met een andere luchtvaartmaatschappij) wordt gekeken met een beter vluchtschema. Wanneer hiervoor een toeslag wordt berekend, zal deze altijd met jou worden overlegd.

Verlengen
Je kunt deze reis niet verlengen.