Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
In the eastern Netherlands there is a valley of the river Vecht (Vechtdal in Dutch). The sun is setting at the valley near the village Marienberg. Photo is taken from a viewing point called Distelbelt
© Twycer / www.twycer.nl
Beeld mag  alleen voor de Kampioen online op de pagina van het wandelarrangement gebruikt worden
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Ommen aan de Vecht - Hotel Paping

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Op een ontspannen manier al het moois van Ommen en omstreken ontdekken? Laat je in de watten leggen en beleef drie heerlijke dagen in de oase van rust en ruimte van het Vechtdal Overijssel.
  • inclusief up-to-date wandelroutes en kaarten van 2 etappes van het Pieterpad
  • eindeloze fiets- en wandelroutes in de omgeving
  • ontdek het prachtige en natuurrijke Vechtdal

Jouw reis

Pieterpad, traject Hardenberg-Ommen en Ommen-Hellendoorn

Het Pieterpad is de bekendste lange wandelroute van Nederland. Zoals de naam al aangeeft verbindt de route twee Pieters met elkaar: Pieterburen in het noorden van Groningen en de Sint-Pietersberg in het zuiden in Limburg. De route bestaat in 2023 40 jaar en is populairder dan ooit!

Ontdek een deel van het Pieterpad via één van de drie arrangementen in Groningen, Ommen en Valkenburg. De ene dag vertrek je met het OV naar het startpunt en eindig je bij het hotel en de andere dag vertrek je vanuit het hotel en ga je terug met het OV naar het hotel.

Je krijgt de officiële wandelroutes van stichting het Pieterpad meegeleverd in de reisbescheiden wanneer je geboekt hebt! Let op, je dient wel zelf over een geldige OV met voldoende saldo te beschikken. Kijk voor de actuele vertrektijden van het OV op 9292.nl.  

Op dag 1 en 2 wandel je de routes van een stuk van het Pieterpad. Dag 3 staat vrij te besteden.

Het Vechtdal is een natuurrijke, groene, gastvrije en bijzondere vakantiebestemming. Ideaal voor een vakantie in de buitenlucht. 

Al fietsend of wandelend kom je de mooiste uitzichten, kastelen en bezienswaardigheden tegen. Denk aan een heidewandeling bij de Lemelerberg of een smaakfietsroute langs streekboeren. 
Het historisch centrum van Ommen ligt om de hoek en ook Hanzestad Zwolle en gezellige plaatsjes als Dalfsen en Hardenberg liggen binnen handbereik.

Je verblijft in...
Paping Hotel & Spa - Paping in Ommen ligt vlak bij het centrum en het station en beschikt over een uitgebreid sauna- en beautycentrum met onder andere een royale binnensauna met kleurentherapie, Turks stoombad, Finse buitensauna en arctic lavendelsauna. Je verblijft twee nachten inclusief ontbijt in een comfortabele tweepersoonskamer. Het zal je hier aan niets ontbreken!

Reisvariant
Wij bieden in Ommen ook de mogelijkheid om in Hotel de Zon te verblijven. Bekijk hier dit arrangement.
Wil je een andere route of meer routes lopen langs het Pieterpad? Bekijk dan ook onze arrangementen in Valkenburg en Groningen.

Verlengen 
Dit arrangement kan niet verlengd worden.