Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
In the eastern Netherlands there is a valley of the river Vecht (Vechtdal in Dutch). The sun is setting at the valley near the village Marienberg. Photo is taken from a viewing point called Distelbelt
Beeld mag  alleen voor de Kampioen online op de pagina van het wandelarrangement gebruikt worden
ANWB Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Ommen aan de Vecht - Hotel De Zon

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Op een ontspannen manier al het moois van Ommen en omstreken ontdekken? Laat je in de watten leggen en beleef drie heerlijke dagen in de oase van rust en ruimte van het Vechtdal Overijssel.
  • ontdek het prachtige en natuurrijke Vechtdal
  • ontspan in het sauna- en beautycentrum van het hotel
  • eindeloze fiets- en wandelroutes in de omgeving

Jouw reis

Het Vechtdal is een natuurrijke, groene, gastvrije en bijzondere vakantiebestemming. Ideaal voor een vakantie in de buitenlucht. Maak een wandeling door de Vechtdal of bezoek het schattige dorpje Ommen.

Al fietsend of wandelend kom je de mooiste uitzichten, kastelen en bezienswaardigheden tegen. Denk aan een heidewandeling bij de Lemelerberg of een smaakfietsroute langs streekboeren.

Het historisch centrum van Ommen ligt om de hoek en ook Hanzestad Zwolle en gezellige plaatsjes als Dalfsen en Hardenberg liggen binnen handbereik.

Je verblijft in...
Hotel De Zon in Ommen ligt vlak bij het centrum en het station, direct aan de oevers van de rivier De Vecht. Je verblijft twee nachten inclusief ontbijt in een comfortabele tweepersoonskamer. Het zal je hier aan niets ontbreken!

Verlengen 
Dit arrangement kan niet verlengd worden.