Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Cheese Valley - Best Western Hotel Woerden

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Ontdek al fietsend of wandelend het Groene Hart. Speur naar Romeinse overblijfselen, bezoek de Oude Hollandse Waterlinie en kom na een dag in de natuur heerlijk tot rust in je hotel aan de rand van Woerden.
  • ontdek de hoofdstad van het Groene Hart
  • verblijf in het centraal gelegen Best Western City Hotel Woerden
  • geniet van de prachtige stad en omgeving van Woerden

Jouw reis

Diverse schitterende routes in het Groene Hart van Nederland fungeren als jouw gids door het gebied én door de tijd. 

Zo voert de adembenemende Limesroute, die ooit de noordgrens van het Romeinse Rijk markeerde, je langs de resten van het Romeinse verleden. Op diverse plekken vind je markeringen in het landschap, die je op je eigen tempo ontdekt. 

Of laat de route je leiden langs de ingenieuze Oude Hollandse Waterlinie, die in de 17e en 18e eeuw een belangrijk onderdeel van de verdediging van Holland vormde. Deze voert langs langs vestingsteden, forten en andere boeiende, historische bezienswaardigheden. 

Tijdens je wandel- of fietstocht geniet je van het voor het Groene Hart zo kenmerkende landschap van rivieren, polders en boomgaarden. 

Na een heerlijke dag in de gezonde buitenlucht keer je terug naar je comfortabele uitvalsbasis: het Best Western City Hotel Woerden.
 
Je verblijft in.. 
Best Western City Hotel Woerden is een luxueus driesterrenhotel, prachtig gelegen in het natuurlijke Groene Hart. Het hotel beschikt over ruime kamers met faciliteiten als een flatscreen-tv, snelle wifi en een royale badkamer. Bij dit arrangement verblijf je in een Comfort kamer.  

Ook is er een aangename ontbijt-/loungeruimte en een gezellige bar. In de bar kun je naast een heerlijk drankje ook een lekkere snack krijgen. Dat zal smaken na een actieve dag in de natuur! Best Western City Hotel Woerden is dan ook een ideale uitvalsbasis om in drie dagen het Groene Hart te ontdekken.

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. 

Bereikbaarheid OV 
Het hotel bevindt zich op vijf minuten lopen van station Woerden. 

Verlengen 
Dit arrangement kan niet verlengd worden.