Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

21-daagse groepsfietskampeerrondreis Oostenrijk

Ontdek het campingleven in Oostenrijk en trek eropuit met de fiets, terwijl je uitkijkt over de hoge Alpen. De start is bij de Donau en dan gaat het zuidwaarts door Stiermarken en Karinthië naar Tirol. 
  • je reist met je eigen kampeermiddel
  • inclusief 3 fietsroutes, 1 excursie, 3 lunches en 5 avondmaaltijden
  • voldoende gelegenheid om zelf op ontdekking te gaan

Jouw reis

Tijdens deze mooie rondreis geniet je van het decor van de Oostenrijkse Alpen terwijl je op ontspannen wijze de omgeving verkent.  

Je ontmoet de groep bij het welkomstdiner op de eerste camping in Au an der Donau, in de buurt van Linz. 

Dan door naar de Neusiedler See, op de grens met Hongarije. Je rijdt vervolgens dwars door de provincies Stiermarken en Karinthië om uiteindelijk in Tirol te arriveren.

Tussen de reisdagen door maak je mooie fiets- en wandeluitstappen en in het groene Zillertal in Tirol wacht je een rit per stoomtrein.

Op de laatste avond van de reis vindt op de camping in Kramsach het afscheidsdiner met de groep plaats. Een goed moment voor de sterke verhalen!
De fietsroutes zijn vlak tot lichtglooiend. Deze reis is geschikt voor iedereen die een goede conditie heeft. Een goede (elektrische) fiets is gewenst.

Je verblijft in…
Je reist met jouw eigen kampeermiddel en kunt rekenen op een gereserveerde kampeerplek. Uitgaande van de reisroute zoekt ANWB op gepaste afstanden naar goede campings. Bij aankomst op de volgende camping krijg je door de reisbegeleider een plaats toegewezen.
Je ontvangt de definitieve lijst met campings in de reisbescheiden.

Excursies en hoogtepunten
• fietsexcursie rondom de Neusiedler See, incl. bootovertocht
• fietsroute bij Ossiachersee
• bus- en wandelexcursie door Salzburg
• fietsroute, incl. trein Zillertal

Onze reisbegeleiders
De toeristische reisbegeleiders verlaten op reisdagen als eerste de camping. De technische reisbegeleiders verlaten als laatste de campings. Gebeurt er onderweg iets, dan kun je een beroep op hen doen. Vanzelfsprekend helpen de reisbegeleiders je graag bij problemen en geven zij meer informatie over de vakantiebestemming. Lees hier meer over onze reisbegeleiders. 

Aantal equipes
Minimaal 13 / maximaal 20 equipes

Verlengen

Het is niet mogelijk deze rondreis te verlengen.