Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.

17-daagse privérondreis Buitengewoon Namibië Deluxe met huurauto

Namibië is een land met fascinerende landschappen en bijzondere natuurverschijnselen. Tijdens deze reis verken je het zuiden, gedomineerd door machtige woestijnen, en speur je in het noorden naar olifanten in Etosha National Park. Je verblijft in uitstekende hotels en lodges!
  • bewonder alle hoogtepunten van Namibië
  • luxe lodges en hotels op centrale locaties
  • huurauto biedt alle vrijheid om Namibië te verkennen op jouw tempo

Jouw reis

Kenmerken van deze reis
Natuur: 5/5 Cultuur: 3/5 Strand: 1/5 Reisintensiteit: 3/5

Rondreis
Namibië is het dunbevolktste land van Afrika en heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht door de enorme stilte in de woestijnen en de warme kleuren die de zon over het landschap tovert. Het heeft zijn naam te danken aan de Namib, één van de oudste en uniekste woestijnen ter wereld. 

De rondreis jongleert met alle hoogtepunten die dit land te bieden heeft, zoals de wereldberoemde Fish River Canyon, de op twee na grootste canyon ter wereld. Ook voert de route naar de rode Kalahariwoestijn, de hoge zandduinen van Sossusvlei en uiteraard Etosha, één van de grootste natuurparken van Afrika. 

Letterlijk betekent Etosha 'de grote witte vlakte'. Duizenden wilde dieren leven in dit gebied. Zo is de kans groot dat je leeuwen, zwarte neushoorns, giraffes, en enorme kuddes zebra's en antilopen en olifanten tegenkomt tijdens je safari door dit gebied.

Een ding is zeker; Namibië zal een onvergetelijke indruk op je achterlaten.

Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen
We vliegen alleen met de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, met ANWB begint jouw vakantie al aan boord.

Uitstekende en centraal gelegen hotels
Je verblijft op basis van logies in hotels die over alle faciliteiten beschikken voor een aangename rondreis door Namibië en op geweldige locaties staan. In vergelijking tot andere reizen is hier op enkele locaties gekozen voor meer luxueuze accommodatie. Zo verblijf je nabij de Fish River Canyon, Twyfelfontein en Oost-Etosha in een fraaie lodge en zijn er gedurende de reis vele diners inbegrepen.

Deze reis draagt de naam DeLuxe, omdat je waar mogelijk in luxere hotels verblijft dan tijdens de standaard 17-daagse privéreis Buitengewoon Namibië.

Rondreis inclusief huurauto
Je rijdt met je eigen reisgezelschap in een huurauto (inclusief, cat. P Nissan Xtrail of gelijkwaardig). Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. Wil je ergens een foto van maken? Of lekker een kop koffie drinken? Je kunt stoppen waar en wanneer je wilt en je eigen reistempo bepalen. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn soms groot en de wegen niet overal verhard, maar natuur onderweg is verbluffend. Je krijgt van ons een informatiepakket inclusief routebeschrijving, zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Upgraden
Je kunt je reis nog comfortabeler maken en je huurauto upgraden.