Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
danielronnback.blogspot.com

Familierondreis Zweden in een notendop met Oslo

13-, 14-daagse rondreis met eigen vervoer
Zweden is een perfect land om tijdens een rondreis met de kinderen te ontdekken. Lekker veel ruimte, heerlijke meren, ongerepte natuur en lange zomeravonden! Neem je ook een kijkje bij de hoogste waterval?
  • logeren in een heuse Zweedse stuga
  • veel activiteiten mogelijk zoals vissen, kanoën en mountainbiken
  • inclusief overtochten met Stena Line en Fjord Line

Jouw reis

Beleef met je kinderen tal van avonturen in de uitgestrekte bossen en de vele meren. Wat dacht je van kanoën, vlotvaren, mountainbiken en elanden spotten? Of de rendieren die in Idre rond je huisje lopen? 

Het avontuur begint al met de bootreis en gaat door tot aan Idre. Tijdens de rondreis verblijf je op drie vakantieparken. Geniet van typisch Zweedse tradities, de gastvrijheid, de Dalarnapaardjes en maak kennis met de Sami-cultuur. Je sluit de reis af in de Noorse hoofdstad Oslo.

Je verblijft in…
Naast een overnachting in een binnenhut tijdens de overtocht verblijf je in familievriendelijke vakantieparken. De parken liggen allen midden in de natuur.

Bij Fredriksberg overnacht je in het stugadorp Säfsen, vol met deze typische Zweedse houten huisjes. Het tweede vakantiepark ligt in Orsa en daarna verblijf je in Idre Fjäll, een park vlakbij de Noorse grens.

Tot slot verblijf je in hartje Oslo, naast het Koninklijk Paleis. 

Je verblijf in bovengenoemde accommodaties op basis van logies. In Oslo verblijf je op basis van logies en ontbijt.
 
Verblijfsduren
Het is mogelijk een 13- of 14-daagse reis te boeken.

Bij de 13-daagse reis verblijf je respectievelijk één nacht op de overtocht Kiel – Göteborg, drie nachten in Fredriksberg, vier nachten in Orsa, drie nachten in Idre en één nacht in Oslo.

Bij de 14-daagse reis verblijf je respectievelijk één nacht op de overtocht Kiel – Göteborg, vier nachten in Fredriksberg, drie nachten in Orsa, vier nachten in Idre en één nacht in Oslo.

Reisvarianten
Wil je de rondreis afsluiten in Idre Fjäll en een nachtovertocht van Göteborg naar Kiel? Boek dan de 13-, 14-daagse familierondreis Midden-Zweden - Zweden in een notendop - Stena Line

Of start je de reis liever met een nachtovertocht van Kiel naar Oslo met Color Line en Idrefjäll, kies dan voor de 13- of 14-daagse rondreis Het Zweedse buitenleven

Bijzondere ervaringen
• Nationaal Park Fulufjället, met de hoogste waterval van Zweden
• de roodgeschilderde houten huisjes rond Siljan
• kanoën rond 'het eiland van de zon' op het Siljanmeer, met de geheimzinnige Vikinggraven
• de 'magische weg' in Nipfjället: auto in z'n vrij en verwonder je over de richting die de auto opgaat!
• het Vikingmuseum met een echt vikingschip op het maritieme schiereiland Bygdøy

Hoogtepunten

Elanden
Op zoek naar de Koning van Zweden!

Buitenactiviteiten
Forellen vangen, paardrijden, kanoën

Waterpretpark Leksand
Eindeloos waterplezier in waterpretpark Leksand

Zweedse stuga
Logeren in een heuse Zweedse stug