Nieuwsoverzicht

Zoeken

32 nieuwsberichten

 1. Win je eigen rondreis t.w.v. € 1.500,-

  12 november 2021

  ANWB Reisopmaat is nieuw en dat willen we vieren met een winactie. Speel de quiz en maak kans op een zelf samengestelde rondreis t.w.v. € 1.500,- van ANWB Reisopmaat.

 2. Stel vanaf nu zelf je rondreis samen met ANWB Reisopmaat

  8 november 2021

  Bepaal zelf waar de reis naartoe gaat: van de bestemming, de accommodaties tot het vervoersmiddel. Precies zoals jij dat wil. En dat met de betrouwbaarheid die je van de ANWB gewend bent.

 3. Reiswijzer aangepast voor populaire najaars- en wintervakantiebestemmingen

  1 oktober 2021

  De reiswijzer is aangepast naar de 12 meest populaire najaars- en winterbestemmingen. Waarbij de belangrijkste vakantie-informatie per land op een rij staat.

 4. ANWB Verzekeringen schrapt coronabeperkingen reisverzekering

  28 september 2021

  Het verzekeringsbedrijf van de ANWB heft alle coronagerelateerde beperkingen voor haar reisverzekeringen op. Wat betekent dit voor jouw reis?

 5. Kampeerreizen gaat verder onder de merknaam ANWB

  2 september 2021

  We nemen afscheid van een merk dat meer dan 50 jaar bestaat, maar niet van de afwisselende kampeergroepsreizen met eigen caravan of camper binnen en buiten Europa. Het reisaanbod blijft hetzelfde.

 6. Vanaf 1 september betaal je veel minder tol in Spanje

  31 augustus 2021

  Toeristen die met de auto naar Spanje afreizen hoeven vanaf 1 september op een aantal snelwegen geen tol meer te betalen. Ook de snelweg tussen de Franse grens en Barcelona valt hieronder.

 7. Vanaf je vakantiebestemming terug naar Nederland

  10 augustus 2021

  Sinds 8 augustus gelden er nieuwe, strengere regels voor wie vanuit een geel land (terug) naar Nederland reist. We zetten de feiten op een rij.

 8. Op vakantie – hoe ging dat ook alweer?

  29 juli 2021

  Eindelijk op vakantie. Maar heb je alles wel goed geregeld? Een handige checklist met alles van paspoort en milieusticker tot en met reisverzekering.

 9. Podcast: Zin in vakantie met Annika

  27 juli 2021

  Speciaal voor kinderen heeft de ANWB een podcastserie gemaakt: Zin in vakantie met Annika. Samen met haar ouders, broer en hondje viert Annika 4 weken vakantie in Nederland.

 10. Wat moet ik doen als ik in het buitenland corona krijg?

  23 juli 2021

  Waar laat je je testen, aan welke regels moet je je houden, hoe zit het met je reisverzekering en wanneer mag je weer naar huis? Wij zochten het voor je uit.