Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Cadeaucard

Een ANWB Cadeaucard geven 

De ontvanger van de ANWB Cadeaucard kan zelf een keuze maken uit het ruime assortiment van ANWB. Besteed hem in de ANWB (web)Winkel of bij ANWB Eropuit (Dagjes uit, theatervoorstellingen en festivals).

De cadeaucard is 5 jaar geldig en is online verkrijgbaar met vaste waarden van € 10, € 20, € 25, € 50, € 75, € 100 en € 150. Niet het volledige bedrag besteed? Geen probleem! Het ongebruikte saldo blijft als tegoed op de kaart staan.

 

Een ANWB Cadeaucard gekregen?

Gefeliciteerd! Wil je weten hoeveel saldo er op jouw ANWB Cadeaucard staat? Dan kan je dat hier opvragen met de cijfercode op de achterkant van de cadeaucard. Het saldo is 5 jaar geldig en hoeft niet in één keer besteed te worden.

 

Kan je online betalen met de ANWB Cadeaucard?

Je kunt op ANWB.nl/webwinkel ook met de ANWB Cadeaucard betalen. Tijdens het afrekenen kies je bij betaalmogelijkheden de ANWB Cadeaucard. Als het saldo op je cadeaucard onvoldoende is voor het hele bedrag, kan je de rest met een overige betaalmethode betalen.

De voorwaarden van de ANWB Cadeaucard

  • Geldig voor het gehele ANWB-assortiment (tenzij anders vermeld op de card)
  • 5 jaar geldig
  • De ANWB cadeaucard is niet inwisselbaar tegen contanten
  • Te besteden bij alle ANWB-winkels, de ANWB Webwinkel en ANWB Eropuit
  • De ANWB Cadeaucard kan niet retour worden gegeven
  • In de ANWB Webwinkel kunt u alleen ANWB Cadeaucards aanschaffen met vaste waarden, t.w.v.: € 10, € 20, € 25, € 50, € 75, € 100 en € 150
  • De ANWB Cadeaucard is niet inwisselbaar voor het boeken van reizen of niet inwisselbaar voor contanten of voor de aankoop van andere cadeaubonnen.
Bewaar de ANWB Cadeaucard zorgvuldig: bij verlies of diefstal kan er geen vergoeding worden uitgekeerd.