€ 5,- shoptegoed bij de ANWB Fijne Vakantie Check

Kortingscode en algemene voorwaarden

Slim dat je je hebt ingeschreven voor de Fijne Vakantie Check! Zo ga je straks goed voorbereid op reis. Extra leuk: omdat je je hebt ingeschreven, krijg je van ons een cadeautegoed van € 5,-. Kun je mooi nog even een nieuw paar slippers, een handige koffer of die verplichte EHBO-doos met korting bestellen!

Weerbestendig, comfortabel, slim en duurzaam. Dat is waar Human Nature voor staat. Kleding, schoenen, koffers, rugzakken maar ook wereldstekkers, kampeerartikelen en veel meer. Je vindt het allemaal in de ANWB Winkel. Betaalbare kwaliteit voor een onbetaalbare ervaring.

Zó ontvang je € 5,- cadeautegoed in de ANWB winkel of webwinkel

Je € 5,- cadeautegoed kun je online besteden in onze webwinkel of je kunt shoppen in een van onze winkels. De korting geldt bij een minimale besteding van € 25,-.

Shoppen online: gebruik de kortingscode Fijnevakantie2820

Online kun je heel gemakkelijk shoppen in onze webwinkel. In het winkelmandje klik je op ‘Code invullen’. Vul als code Fijnevakantie2820 in en klik op ‘korting toepassen’, de korting wordt direct verwerkt.

Verzilver direct je kortingscode

Shoppen in onze winkels: gebruik onderstaande streepjescode

Kom naar een van onze winkels en toon bij de kassa de streepjescode hieronder. Je kunt de barcode uitprinten of laten zien op je telefoon. De korting wordt direct verrekend met je aankoop.

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Goed om te weten

De voucher is éénmalig geldig t/m 31 juli 2020 in de ANWB Winkels en ANWB Webwinkel bij een minimale besteding van € 25,-. Geldt ook op artikelen met een actie. Niet geldig op elektronica, boeken, gidsen, atlassen, tolvignetten, geschenkbonnen, tijdschriften en entreebewijzen. Niet inwisselbaar voor contanten en niet geldig op reeds gedane aankopen. Bij retour wordt de waarde van de artikelen terugbetaald minus de gegeven korting. Niet i.c.m. andere cadeautegoedbonnen en kortingscodes.

Verzilver je kortingscode direct online