Een dagje uit in Gelderland

Ontdek de leukste uitjes in Gelderland, de provincie waar de mooie rivieren  zoals de Maas, Waal en Linge doorheen stromen. Van dierenparken tot aan wellness, in Gelderland is er voor iedereen iets te doen!

Hieronder vind je een overzicht met verschillende uitjes in Gelderland. Veel van deze uitjes zijn met voordeel te bestellen bij het Land van ANWB. Tot gauw in Gelderland!

Amusementspark Tivoli

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli! Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken. Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden. Geniet van de achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer.

Bezoek Amusementspark Tivoli

Dolfinarium

Ontmoet de springende dolfijnen, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Bekijk de bijzondere bruinvissen en ervaar hoe roggen en haaien aanvoelen! Aan het eind van de dag weet jij alles over deze unieke dieren.

Ga naar Dolfinarium  

Koninklijke Burgers' Zoo

Op indrukwekkende wijze maak je in het park kennis met de bijzondere dieren- en plantenwereld van het grootste overdekte tropische regenwoud van Europa (Bush), de rotswoestijn van Arizona/Mexico (Desert) en het tropisch koraalrif met maar liefst 8 miljoen liter water (Ocean)!

Bezoek Koninklijke Burgers' Zoo

Sanadome

Hier kun je alle dagen van het jaar komen genieten van zoutwaterbaden, thermaalbaden, stoomkamers, whirlpools en buitenbaden. Ook kun je er genieten van verschillende beauty- en wellnessbehandelingen en van culinaire gerechten in één van de vier restaurants.

Ga naar Sanadome