Een dagje uit in Drenthe

Bekijk de leukste uitjes in Drenthe. Van attractieparken tot klimparken of een dagje wellness!

Outdoor Grolloo Klimpark

Natuurbeleving, maar dan anders. Via hindernissen klim je van boom naar boom tot op wel 7 meter hoogte! Dat is uitdagend, prettig en spannend. Met een uitgebreide instructie vooraf en een oefenparcours is dit een goed verzorgd dagje uit iedereen: individuen, groepen en kinderen vanaf 5 jaar.

Bezoek Outdoor Grolloo Klimpark

Plopsa Indoor Coevorden

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Dans in de K3-Disco, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan en geniet van een spetterende show van alle Studio 100-helden! Meer dan 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie.

Ga naar Plopsa Indoor Coevorden 

Drouwenerzand Attractiepark

Bij Drouwenerzand zijn de attracties en speeltoestellen uitgezocht voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn stoere attracties voor de echte durfals en rustige attracties en speeltoestellen voor de kleinere kinderen. Ruim 25 speeltoestellen en attracties bezorgen jong en oud een onvergetelijke dag. De toegang is altijd inclusief alle attracties, vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs!

Bezoek Drouwenerzand Attractiepark

Wildlands

Stap in de stoere safaritruck en spot giraffen, gnoes en kamelen van heel dichtbij. Mocht het te koud zijn voor dieren zoals de nijlpaarden, neushoorns en zebra's om naar buiten te gaan, dan kun je ze in de stallen een bezoek brengen.

Bezoek Wildlands

SpaWell

In dit ruime wellnessresort vind je tal van moderne sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. SpaWell is dé perfecte plek voor dat momentje rust en ontspanning. Stap binnen in de wereld van SpaWell en ervaar hoe heerlijk het is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag!

Ga naar SpaWell