Klimbos Dordrecht

Ontdek 7 spannende routes elk verschillend in hoogte en moeilijkheidsgraad.

Klimbos Dordrecht

Geniet van het mooie natuurgebied en spot een bever! In de Biesbosch ligt Klimbos Dordrecht met maar liefst 7 routes. Een tokkelroute, moeilijke overgangen en grote netten. Kies zelf je klimroute en bepaal hoe hoog je wil gaan. Een plek vol verrassingen:  avonturen voor jong en oud! 

Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Dordrecht met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit klimbos heeft zeven verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Het perfecte uitje voor jong en oud! Je kunt al vanaf 6 jaar komen klimmen en starten met de oranje routes. Deze zijn ideaal om mee te beginnen als je het een beetje spannend vindt. 

Kinderfeestje Klimbos Dordrecht

Kies voor een feestje in het Klimbos. Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes de bomen in en klim tot grote hoogtes. Een dag om nooit meer te vergeten! Een klimfeest kan vanaf 5 kinderen en is inclusief ranja, klimdiploma en een cadeautje voor de jarige. Je klimt zelfstandig, maar samen met je vriendtjes en vriendinnetjes. 

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn!