Kamperen op een strandcamping

Voor het ultieme zomergevoel overnacht je op een strandcamping

Het zonnetje gloeit op je huid, je luistert naar de kabbelende golven en de geur van zilte zeelucht kriebelt in je neus. Je loopt een paar meter en kijk! Daar staat je caravan of huisje aan het strand, klaar voor de siësta. Klinkt als een ideale vakantie op een strandcamping. Wij maakten een selectie van de 10 leukste! 

Molecaten Park Noordduinen 

Molecaten Park Noordduinen is een ideale stek voor een strandvakantie met het hele gezin. De camping ligt bij zee en strand en biedt ook volop ontspanning in de mooie binnen- en buitenzwembaden met waterglijbaan.

Bekijk strandcamping

2. Strandcamping Frankrijk: Camping Le Grand Large

Een onaangetast duinlandschap en een directe toegang tot een breed strand: de meeste plaatsen op dit vlakke, vierkante terrein liggen in de duinen, tussen het zwembad en het strand.

Bekijk strandcamping

3. Strandcamping Frankrijk: Sandaya Camping La Côte de Nacre 

Deze zeer grote 5 sterren BEST camping ligt vlakbij zee en heeft een spa. Er is gratis wifi op de camping en er zijn veel voorzieningen, waaronder een kunstijsbaan.

Bekijk strandcamping

4. Strandcamping Frankrijk: Camping Le Saint Martin 

In de duinen vind je deze camping die beschikt over een eigen toegang tot het brede zeestrand. Tevens is er een uitzichtplateau dat zicht biedt op de oceaan. De staanplaatsen zijn niet allemaal even vlak en er zijn veel tentplaatsen.

Bekijk strandcamping

5. Strandcamping Frankrijk: Yelloh! Village Le Brasilia 

Camping Yelloh! Village Le Brasilia is een waar paradijs. Bloemperken, verfrissende fonteinen en verharde wegen maken van Brasilia een parkachtig geheel. Een recreatieteam biedt een gevarieerd programma aan.

Bekijk strandcamping

6. Strandcamping Italië: Camping Villaggio dei Fiori 

De camping is geheel bestraat, een grote verscheidenheid aan bomen biedt schaduw. Net buiten de camping ligt het fietspad naar San Remo. Er is een zand/kiezelstrand. De camping organiseert regelmatig excursies en er zijn scooters te huur.

Bekijk strandcamping

7. Strandcamping Spanje: Camping La Torre del Sol 

De camping biedt veel sportfaciliteiten, waaronder boogschieten en een skatebaan. Er worden ook activiteiten als pottenbakken of een cursus Spaans aangeboden. Het strand wordt bewaakt en er is een strandbar met sanitaire voorzieningen.

Bekijk strandcamping

8. Strandcamping Spanje: Camping Playa Joyel  

Het dierenpark op de camping is tweemaal daags geopend. Een deel van de camping heeft wifi. Tussen de rotsen ligt het zandstrand, dat ook langs de camping voor publiek toegankelijk is. Het loopt geleidelijk af naar zee.

Bekijk strandcamping

9. Strandcamping Spanje: Camping Ametlla 

Deze charmecamping heeft wifi op de openbare plaatsen. Er is een duikschool op de camping. Het nabijgelegen grove kiezelstrand is vanaf de camping bereikbaar via een deur in het campinghek.

Bekijk strandcamping

10. Strandcamping Spanje: Camping Playa Tropicana

Een grote volière met papegaaien kan door kinderen onder begeleiding worden bezocht. Aan de overkant van de weg ligt een zandstrand met uitgebreide faciliteiten. De camping is ook geschikt voor overwinteraars.

Bekijk strandcamping