Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

And the winner is…

27 juni 2023

Het is de droom van menig kampeerder, een roadtrip maken in een buscamper. En voor 1 kampeerliefhebber werd die droom werkelijkheid! Alle mensen die voor 1 juni een ANWB Kampeerkaart CKE bestelden, maakten kans op een roadtrip ter waarde van € 3.450. De gelukkige winnaar van deze mooie prijs is een CKE-kaarthouder uit Kampen. Zij neemt haar vriend mee op roadtrip en beide hebben er ontzettend veel zin in! Van harte gefeliciteerd en alvast heel veel plezier op de roadtrip van jullie dromen!

Met de ANWB Kampeerkaart CKE profiteer je het hele jaar door van kampeervoordeel. Zo krijg je bij ruim 2.000 campings in Europa korting op zowel staanplaatsen als huuraccommodaties. Daarnaast ontvang je extra korting op kampeerartikelen in de ANWB.(web)winkel, bovenop het ANWB ledenvoordeel Bovendien is de kaart een vervangend legitimatiebewijs op de camping en is je reisgezelschap met de gratis WA-verzekering, tot maximaal zes personen gedekt tegen (letsel)schade veroorzaakt op de camping of in een huuraccommodatie.

De roadtrip wordt mede mogelijk gemaakt voor Volkswagen Campercentrum. Sinds 2001 is Campercentrum Nederland specialist in compacte Volkswagen campers. Je kunt deze Volkswagen campers zowel kopen als huren. Alle Volkswagen campers zijn standaard voorzien van een zithoek, keuken, luifel en vier slaapplaatsen. Wil je andere extra camperaccessoires zoals een fietsenrek, een mobiele navigatiesysteem of een cassettetoilet dan is dit ook mogelijk. Bij Volkswagen Campercentrum vind je altijd de juiste camper die bij jou en je type vakantie past. Bovendien leer je van het Volkswagen Campercentrum alles over het gebruik van de camper die je huurt en de services die ze aanbieden voor onderweg. Zo ga je altijd goed voorbereid en onbezorgd op vakantie.

Is de Volkswagen camper tijdens je huurperiode zo goed bevallen dat je er een wilt kopen dan kan je middels een extra aantrekkelijke regeling kopen. Ideaal om zo je droom Volkswagen camper eerst te ervaren en te zien of die echt goed bij je past. Bij het Volkswagen Campercentrum heb je de mogelijkheid om zowel nieuwe Volkswagen campers als occasions te kopen. Op de website kan je met behulp van de filters in één keer alle Volkswagen campers zien die aan jouw wensen en budget voldoen. Tevens geldt er voor alle nieuwe Volkswagen Campers 2 jaar Europese garantie. Uiteraard kan je bij het Volkswagen Campercentrum ook terecht voor onderhoud, schadeherstel, het wisselen van zomer en winterbanden en motoroptimalisatie. Bovendien profiteer je als vaste klant van een gratis APK in combinatie met de jaarlijkse onderhoudsbeurt en krijg je 10% korting op alle onderhoudsbeurt-gebonden onderdelen.

Ga op reis met een van de Volkswagen campers en profiteer met de ANWB Kampeerkaart CKE van alle voordelen en een onbezorgde vakantie. Of plan zelf je droom roadtrip, met de ANWB en Volkswagen Campercentrum kan je altijd goed voorbereid en onbezorgd op vakantie.