Gratis webinar: heb je vragen over kamperen in 2021?

Meld je dan aan voor het webinar van ANWB

ANWB organiseert op dinsdag 25 mei 2021 om 20.30 uur een gratis webinar. Tijdens dit webinar beantwoorden onze reisspecialisten vragen over onderwerpen, zoals: waar moet je rekening mee houden bij een kampeervakantie in coronatijd? Wat zijn de mooiste plekjes? Waar kan ik uit kiezen? Is er nog wel beschikbaarheid?

Voor wie?

Voor iedereen die van kamperen en vakantie vieren houdt en vragen heeft over op kampeervakantie gaan in 2021. Je kunt luisteren naar de sprekers die diverse onderwerpen aan bod laten komen, maar je kunt ook vragen stellen via de chat. Wij zullen tijdens de webinar al jouw vragen uitgebreid beantwoorden.

Ben je van de partij?

Meld je gratis én vrijblijvend aan en dan zien we je graag op dinsdag 25 mei online.

Meld je aan voor het webinar

Kort wat je kunt verwachten

  • Kamperen in coronatijd
  • Break - Wij vragen het de campinggasten zelf!
  • Kamperen in Nederland
  • Bellen met Bart Loymans
  • Live Q&A

Kun je niet bij het webinar aanwezig zijn?

We hebben een aantal belangrijke vragen van leden, over of ze wel al een vakantie of uitje kunnen boeken voor 2021, ook beantwoord in een nieuwsbericht. Daarin gaan we in op wat er wel en niet mogelijk is? Waar moet je op letten als je nu al een reis wil boeken. En welke zekerheden biedt de ANWB zelf. Kijk voor het nieuwsbericht: Op vakantie in 2021? Dit is waar je op kunt letten.

Ook interessant: