In april kamperen? Zeker proberen!

Kom naar het ANWB Kampeerprobeer-weekend

Het voorjaar, bestaat er iets mooiers? Tijd om je tent, caravan of camper (weer) eens te proberen.

Reserveer het weekend van 16 t/m 18 april tijdends de ANWB Kampeer 10-daagse in je agenda, want dat is dit jaar het ANWB Kampeerprobeer-weekend. Gezellig met de ANWB en een heleboel andere kampeerders een weekend lang genieten op camping De Beerze Bulten in Beerze. Je kunt dit weekend genieten van heel veel moois:                           

Vrijdag 16 april t/m zondag 18 april

Je mist nog een goede kampeerstoel? Of een leuke campinglamp? Geen probleem, kom gewoon even langs in onze ANWB-winkel op wielen.

Zaterdag 17 april workshop: Hoe pak in mijn auto in voor de vakantie?

Je hebt al je kampeerspullen in de gang verzameld en denkt vertwijfeld: ‘dat gaat nooit allemaal mee!’ Herkenbaar? Geen nood, onze Expert legt je uit hoe je je auto slim en veilig inpakt. Wedden dat het er dan toch allemaal in past? En misschien hou je zelfs nog ruimte over voor dat doosje wijn op de terugweg.

Zaterdag 17 april: workshop koken op de camping

Bij vakantie hoort lekker eten en lang aan tafel zitten. Ingewikkeld vanuit een tent, caravan of camper? Helemaal niet! Je hebt alle tijd en je zit in de zon, wie doet je wat? Ramon Brugman, chef-kok en bekend van het tv-programma BinnensteBuiten laat je zien en proeven hoe je ook zonder vijfpits inductiekookplaat de heerlijkste gerechten op je campingtafel tovert.

Zaterdag 17 april workshop: Hoe zet ik mijn tent op?

Alleen, met z’n tweeën of met je hele gezin: niks fijner dan kamperen onder tentdoek. De dagen van loodzware tenten met 200 haringen zijn voorbij. Toch wil je niet staan stuntelen, straks op de camping onder de brandende zon. Hoeft ook niet, want wij doen voor hoe je ‘m opzet. Paar keer oefenen en hij staat in een paar minuten, appeltje, eitje. En natuurlijk hebben we tips voor het kiezen van de beste plek en de juiste haringen. Bekijk nu alvast tips online voor het opzetten van je tent.

Zaterdag 17 april: slaapzakkenrace!

Dus jij denkt dat je echt wel hard kan rennen en die anderen er zó uitloopt? Goed, laat maar zien dan. Maarre… trek wel eerst even deze slaapzak aan, eens kijken of je nog steeds zo snel bent! We organiseren twee slaapzakkenraces, een voor kinderen en een voor volwassen. De snelste lopers krijgen een prijs!

Zaterdag 17 april: Buitenbios

Een beetje romantiek mag niet ontbreken tijdens het Kampeerprobeer-weekend. Daarom zetten we onze buitenbioscoop op. Neem je eigen stoel of picknickkleed mee, maak het je gemakkelijk en geniet. Kijken naar filmsterren onder een hemel vol echte sterren – we zeiden toch dat het romantisch wordt?

ANWB Kampeerweekend