De stemmen zijn geteld!

De genomineerde Campings van het Jaar 2022 zijn bekend

Je hebt gestemd, samen met ruim 26.000 andere campingliefhebbers! Er zijn 24 campings genomineerd die 'strijden' voor de felbegeerde titel Camping van het Jaar. Kijk je mee of jouw keuze in een van de vier categorieën staat?

De campings worden, zoals gezegd, genomineerd in vier verschillende categorieën: de fijnste gezinscamping, de meest gewaardeerde huuraccommodaties, de mooiste charmecamping en de beste kleine camping.

Bekijk de 24 campings

En nu?

De vakjury buigt zich over het laatste deel van de verkiezing. De campings worden beoordeeld op negen aspecten. Door de weging van de aspecten wint niet automatisch de camping met de meeste stemmen maar juist de camping die hoog scoort op een bepaald onderdeel.

De awards zijn de kroon op het werk van de campingeigenaren en hun teams en een uitgelezen kans voor campingliefhebbers om hun favoriete camping in het zonnetje te zetten.

Op 12 januari gaat de kogel door de kerk en mogen we acht van de 24 genomineerde campings feliciteren met de felbegeerde titel Camping van het Jaar. 

Stay tuned!

Het nieuws over de winnaars -en meer fijne vakantieinformatie, komt vanzelf naar je toe als je je inschrijft voor de nieuwsbrief.