Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Genomineerden 'Camping van het Jaar' 2020 bekend

12 december 2019

De 18 genomineerden voor de ANWB-Verkiezing 'Camping van het Jaar' zijn bekend. Onder de campingeigenaren in binnen- en buitenland stijgt de spanning. Vallen we dit jaar in de prijzen? Nog ruim een maand en dan worden de winnaars van de Camping van het Jaar 2020 bekendgemaakt op de Vakantiebeurs op 15 januari.

Genomineerden 'Camping van het Jaar' 2020

De afgelopen maanden hebben ANWB-leden en kampeerders massaal gestemd op hun favoriete camping. Ruim 25.000 kampeerders hebben van 17 juni tot en met 23 september hun stem op hun favoriete camping uitgebracht. Net als vorig jaar is de verkiezing weer een volledige publieksverkiezing. De campings waarop de meeste stemmen zijn uitgebracht, zullen als winnaar uit de bus komen.

Bekendmaking op vakdag Vakantiebeurs

De campings kunnen in de prijzen vallen in de volgende drie categorieën: de fijnste gezinscamping, de camping met de beste huuraccommodatie en de mooiste charme camping. In totaal hebben 18 campings een nominatie ontvangen. De categorie blijft nog even geheim. Welke campings uiteindelijk met de eer gaan strijken wordt bekendgemaakt tijdens een Award-uitreiking op de vakag van de Vakantiebeurs op 15 januari in Utrecht.

30ste editie van de ANWB-verkiezing

Het is al de 30ste editie van de ANWB-verkiezing, die zowel nationaal als internationaal in hoog aanzien staat en waaraan door campings veel waarde wordt gehecht. In de Kampeer en Caravan Kampioen van januari blikken we terug op de uitreiking en besteden we uiteraard veel aandacht aan de winnende campings. Je kunt de KCK los kopen bij bijvoorbeeld Primera, maar je kunt ook een abonnement aanschaffen. Een proefabonnement van drie nummers heb je nu al voor €10,-

Vraag KCK abonnement aan 

Stuur jouw felicitatie

Ken jij een genomineerde camping, of nog leuker: kom je al jaren naar dezelfde camping en is deze nu genomineerd? Feliciteer jouw favoriete camping door een kort filmpje met jouw felicitatie te sturen naar campingvanhetjaar@anwb.nl, dan tonen we jouw filmpje misschien wel tijdens de Award-uitreiking van de winnende campings op 15 januari 2020 op de Vakantiebeurs. Inzendingen moeten vóór 31 december 2019 bij ons zijn aangeleverd om hiervoor meegenomen te worden.