Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Kamperen op een topcamping in Frankrijk

Advertorial

Is het niet fijn om tijdens je vakantie in Frankrijk lekker Nederlands te kunnen praten? Daarom kun je op al onze campings in Frankrijk Nederlands praten. Hierdoor maken kinderen in no time vrienden op de camping en doen ze graag mee met de leukste activiteiten van het recreatieteam.

Grenzeloos genieten

Naast 8 campings in Frankrijk heeft RCN Vakantieparken ook 9 parken in Nederland. En wist je dat je door het boeken van jouw vakantie ook meewerkt aan goede doelen? Daardoor kunnen we bijvoorbeeld een gratis vakantie aanbieden aan mensen waarvoor vakantie helemaal niet vanzelfsprekend is.

Aangepaste vakantiehuizen

Ook wanneer je een lichamelijke beperking hebt, vier je zorgeloos en comfortabel vakantie bij RCN. Zowel in Nederland als Frankrijk zijn aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden. Op de Nederlandse parken kun je kiezen uit verschillende bungalows en op drie van de Franse parken vind je rolstoeltoegankelijke mobilhomes. De gelijkvloerse accommodaties hebben een keukenblok waar je makkelijk met je rolstoel onder kunt rijden. Daarnaast een douchestoel met wandbeugels en een ruime zithoek.

Nieuw bij RCN

Ook RCN gaat met zijn tijd mee. Natuurlijk moet je blijven vernieuwen om het vakantiepark aantrekkelijk te houden voor je bezoekers. RCN heeft alle ontwikkelingen van de afgelopen periode op een rijtje gezet. Bekijk de ontwikkelingen van de parken in Nederland of Frankrijk.

Fietsvakantie groepsreis

Ben je een fietsliefhebber? Dan kom je bij RCN ook aan je trekken. Want speciaal voor hen organiseert RCN 15-daagse fietsgroepsvakanties. Bij die vakanties verblijf je gewoon op één vaste staanplaats. Dus geen gedoe met verkassen en inpakken, waardoor je alle tijd kunt besteden aan relaxen en genieten van de prachtige omgeving. Wel zo fijn toch? De reisbegeleiders hebben een veelzijdig programma voor je samengesteld met volop culturele-, actieve- en culinaire activiteiten afgestemd op de omgeving. Tijdens de reis verblijf je op een ruime kampeerplaats. Huuraccommodaties zijn te boeken tegen een meerprijs. De 15-daagse kampeerreis bestaat uit 9 actieve dagen, 4 vrije dagen en 1 aankomst- en 1  vertrekdag. Bij aankomst ontvang je de uitgebreide dagplanning inclusief prachtige fietsroutes.

Nieuwsgierig? Bekijk alvast de hoogtepunten per groepsreis.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop alles voor je autovakantie 

Van elektrische koelbox tot handige dakkoffer. Shop hier alles voor de roadtrip naar je vakantiebestemming.

Nu10%korting
Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering van de ANWB. Hulp en advies in het buitenland én je bagage en medische kosten verzekerd.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Nu het eerste jaar 50% korting op de Gold Card.