Kamperen met een lach

ANWB samen met RCN Vakantieparken

Een verblijf bij RCN vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. Maar wat niet iedereen weet, is dat RCN behalve het leveren van heerlijke vakanties, ook iets heel bijzonders doen met de winst die we realiseren. Wanneer je bij RCn vakantie viert, zorg je niet alleen voor je eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN namelijk aanmaatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid.

Grenzeloos genieten

Er zijn maar liefst 9 vakantieparken in Nederland om heerlijk te genieten van een vakantie in eigen land. Daarnaast heeft RCN Vakantieparken ook nog een 8 campings in Frankrijk. 

Frankrijk, een populair vakantieland onder Nederlanders. Alleen de Franse taal is voor velen niet altijd makkelijk. De gasten vinden het daarom zo fijn dat ze op de campings in Frankrijk gewoon Nederlands kunnen praten.

Voor iedereen toegankelijk

Ook wanneer je een lichamelijke beperking hebt, vier je zorgeloos en comfortabel vakantie bij RCN. Ze maken het verblijf voor iedereen zo aangenaam mogelijk. Daarom hebben ze in Nederland én Frankrijk aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden.

Op de Nederlandse parken kun je kiezen uit verschillende bungalows en op drie van de Franse parken vind je rolstoeltoegankelijke mobile homes. De gelijkvloerse accommodaties hebben een onderrijdbaar keukenblok, douchestoel met wandbeugels en een ruime zithoek.

Nieuw bij RCN

Op de vakantieparken is er de laatste tijd niet stil gezeten. Ze hebben alle ontwikkelingen van de afgelopen periode op een rijtje gezet. Bekijk de ontwikkelingen van de parken in Nederland of Frankrijk.

Fietsvakantie groepsreis

Geniet op de fiets van een oase van rust in een historisch en betoverend decor. Gedurende de 15-daagse fietsgroepsvakanties van RCN verblijf je op één vaste standplaats. Dit betekent geen gedoe met verkassen en inpakken, waardoor je alle tijd kunt besteden aan relaxen en genieten van de prachtige omgeving. Wel zo fijn toch?

De reisbegeleiders hebben een veelzijdig programma voor je samengesteld met volop culturele-, actieve- en culinaire activiteiten afgestemd op de omgeving. Tijdens de reis verblijf je op een ruime kampeerplaats. Huuraccommodaties zijn te boeken tegen een meerprijs.

De 15-daagse kampeerreis bestaat uit 9 actieve dagen, 4 vrije dagen en 1 aankomst- en 1  vertrekdag. Bij aankomst ontvang je de uitgebreide dagplanning inclusief prachtige fietsroutes.

Nieuwsgierig? Bekijk alvast de hoogtepunten per groepsreis.

Andere leden bekeken ook