Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Top 10 kindercampings in Frankrijk

Frankrijk is het populairste kampeerland bij gezinnen met kinderen. En terecht, want je vindt hier heel veel fijne familiecampings, van klein tot (heel) groot. In dit artikel vind je een top 10 kindercampings in Frankrijk.

CKEKorting
1. Camping Sandaya Les Alicourts 

Waterratten opgelet: op camping Sandaya Les  Alicourts krijgt je zwembroek de kans niet om te drogen. De luxe vijfsterrencamping ten zuiden van Orléans heeft een enorm zwembadcomplex, geschikt voor alle leeftijden. Er is ook een meer met zandstrand en er zijn verschillende accommodaties te huur.

CKEKorting
2. Camping Les Genêts 

Houd je van natuur en van water, dan zit je gebeiteld op viersterrencamping Les Genêts. Het kleine terrein ligt in de Aveyron (lees: natuurparken en mooie dorpjes), pal aan het meer van Pareloup. Eén grote speeltuin voor watersporters, maar Les Genêts heeft ook een mooi gelegen zwembad. Er zijn diverse accommodaties te huur.

3. Camping Les Albères 

Camping Les Albères ligt aan de voet van de Pyreneeën, op nog geen tien kilometer van het Middellandse Zeestrand. Dus kun je de ene dag in zout water zwemmen en de volgende in het koele water van de zwembaden op de camping. Er zijn diverse huuraccommodaties te huur.

4. Camping Domaine des Champs Blancs 

Les Champs Blancs in Agde is een vijfsterrencamping met een groot en luxe zwembadcomplex, voorzien van alles wat kinderen vet vinden. Je kunt aansluiten bij de activiteiten van het animatieteam, eten in verschillende restaurants en boodschappen doen op de camping. Bonus: het strand van de Middellandse Zee is dichtbij.

5. Camping Le Val de Trie 

Op zoek naar een knusse camping die leuk is voor kleine kinderen? Op een halve dag rijden vanaf Utrecht vind je camping Le Val de Trie. Hier geen megazwemcomplexen, maar een fijn overdekt zwembad, dierenboerderij en speeltuinen voor de kleintjes. Perfect voor een rustige vakantie.

CKEKorting
6. Camping Castel Parc de Fierbois 

Op zoek naar een knusse camping die leuk is voor kleine kinderen? Op een halve dag rijden vanaf Utrecht vind je camping Le Val de Trie. Hier geen megazwemcomplexen, maar een fijn overdekt zwembad, dierenboerderij en speeltuinen voor de kleintjes. Perfect voor een rustige vakantie.

CKEKorting
7. Camping Esterel Caravaning 

Camping Esterel Caravaning ligt tussen het Esterelgebergte en de Côte d’Azur. Een camping voor actieve gezinnen die houden van zwemmen, glijden en sporten, maar ook een dagje strand waarderen. Als je wilt kun je hier een stacaravan met privé-zwembad huren!

CKEKorting
8. Camping Le Viaduc 

Le Viaduc is een kleine natuurcamping aan het riviertje le Doux in de Ardèche. Geen voorgekauwd vertier en luxe zwembaden hier, maar alle mogelijkheden om jezelf te vermaken in de schitterende natuur. Er zijn originele accommodaties te huur.

9. Camping Le Vieux Port 

Verwen jezelf met deze luxe combi van een topcamping met xxl-waterpark én het strand pal naast de deur. Beter wordt het nergens.  

CKEKorting
10. Camping Ciela Village 

Camping Ciela Village is een gezellige familiecamping aan de Atlantische oceaan. Het strand ligt op loopafstand, maar ook op de camping zelf kun je eindeloos zwemmen en spetteren in drie zwembaden.

Meer campings voor kinderen

Tienercampings in Frankrijk 
Vind campings waar tieners zich écht kunnen vermaken en de rest van het gezin ook!
Campings met zwemparadijs 
Zwemmen tussen de vissen, van de glijbaan roetsjen of relaxen in een bubbelbad.

In de spotlight

Kampeervoordeel met de ANWB Kampeerkaart CKE

Nu 10% korting

Nooit mee in de rij bij de tolpoort? Betaal automatisch tol met een tolbadge