Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB breidt aanbod fietsaccu's flink uit

9 oktober 2020 Accu's geschikt voor e-bike merken: Sparta, Koga, Batavus en Gazelle

De accu van je e-bike heeft niet het eeuwige leven. Als je fietsaccu aan vervanging toe is hoef je niet direct een nieuwe elektrische fiets te kopen, een slechte of kapotte fietsaccu kun je namelijk vervangen. Via de ANWB koop je een nieuwe fietsaccu voor een scherpe prijs.

Nieuw in het assortiment

Het aantal beschikbare fietsaccu’s in de ANWB Webwinkel is de afgelopen periode flink toegenomen. Nieuw in het assortiment zijn onder andere fietsaccu’s die passen op een groot aantal e-bike merken zoals:
Sparta
Koga
Batavus
Gazelle

Ook zijn er extra accu’s van bekende merken toegevoegd zoals:
Panasonic
Ion
Bosch

Bosch fietsaccu’s

Bosch maakt zelf geen elektrische fietsen, maar levert wel voor veel e-bikes de fietsaccu. De meest gebruikte fietsaccu in Nederland is de Bosch Powerpack. De Powerpack 300 is een zuinige fietsaccu, terwijl je met de Powerpack 400 en de PowerPack 500 een grotere actieradius hebt.

Nu in prijs verlaagd

Met de introductie van een flink aantal nieuwe accutypes voert ANWB ook een prijsverlaging door op een aantal bestaande modellen. Benieuwd of jouw type erbij zit? Gebruik de handige keuzehulp.

Extra: gratis pechhulp voor je e-bike

Bij aanschaf van een ANWB fietsaccu mag je een jaar lang gratis gebruikmaken van Wegenwacht Fiets Service. Bij pech onderweg komt er een fietswegenwacht naar je toe om je snel weer op weg te helpen. Of je nu een lekke band hebt, een kapotte ketting of accuproblemen. Je ontvangt hiervoor in de fietsaccu doos een flyer met een unieke code.

Veiligheid

ANWB werkt met een gespecialiseerd vervoersbedrijf, ook bij een eventuele retourzending. Zo krijgen we de accu’s snel en veilig bij je thuis. In het magazijn worden ANWB fietsaccu’s opgeslagen in brandveilige kasten.

Naar het ANWB aanbod

Shop nu
Tweede slot nodig? 

Wees fietsdieven te slim af en zet je fiets goed vast met een kettingslot!

Wegenwacht Fiets 

Altijd snel hulp voor pech met je fiets, óók thuis voor de deur. Jaarlijks gratis fietscheck en juridisch advies bij een ongeval.

Shop nu
Veilig op de fiets 

Van fietsspiegels, reflectie en verlichting tot fietssloten en tassen.

E-bike vergelijker 

Vergelijk e-bikes en vind met handige zoekcriteria de elektrische fiets die bij jou past.