Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Elektrische fiets leasen voor je kind

Weg met onverwacht hoge kosten

Door weer en wind naar de middelbare school fietsen is soms pittig. Vooral bij langere afstanden. Steeds meer tieners willen daarom een e-bike. Maar een e-bike kan ook kapot gaan, met hoge reparatiekosten tot gevolg. En dat gebeurt bij tieners net even iets vaker dan bij volwassenen. Een elektrische fiets leasen voor je schoolgaande kind is daarom misschien een slimme keuze. Voor een vast maandbedrag ben je goed verzekerd bij diefstal, schade en reparaties.

Hulp bij pech onderweg

Een lekke band, kapotte verlichting of een accu die niets meer doet. Je hoort het telefoontje al in je hoofd: "Kan je me komen halen? Mijn fiets is kapot.". Met ANWB Fiets Lease geef je ze gewoon het nummer van de ANWB Alarmcentrale. De Wegenwacht repareert als dat mogelijk is ter plekke de fiets. Kan dat niet? Dan brengen ze de fiets en je kind naar de fietsenwinkel of naar huis.

Geen onverwacht hoge kosten

Een kapotte accu, slag in het wiel of de ketting er weer af? Met een e-bike wordt op het schoolplein net iets minder netjes omgegaan dan op het werk. De kans op onverwacht hoge kosten is dan ook best groot. Een nieuwe accu kan bijvoorbeeld al vrij snel €500,- kosten. Als je een fiets least bij ANWB Fiets Lease heb je daar geen zorgen over. Het eigen risico bij schade is €25,-, bij diefstal zelfs niets.

Aanvragen

Als ouder kun je ANWB Fiets Lease aanvragen voor je kind op je eigen naam. Minderjarigen kunnen niet zelf een contract aangaan. Op basis van postcode/huisnummer of contractnummer worden kinderen geholpen door de Wegenwacht en in de fietsenwinkel. Speciaal voor schoolgaande kinderen hebben wij de populairste e-bikes onder jongeren in het assortiment. Dat fietst niet alleen lekker, maar daar mag je ook gerust op gezien worden.

Wegenwacht Fiets 

Altijd snel hulp voor pech met je fiets, óók thuis voor de deur. Jaarlijks gratis fietscheck en juridisch advies bij een ongeval.

Fietsverzekering 

Verzeker je tegen diefstal en schade met de ANWB Fietsverzekering en voorkom vervelende verrassingen.

15% korting
Veilig op de fiets 

Van fietsspiegels, reflectie en verlichting tot fietssloten en tassen.

E-bike vergelijker 

Vergelijk e-bikes en vind met handige zoekcriteria de elektrische fiets die bij jou past.