Je elektrische bakfiets lease je bij ANWB

Voor een vast bedrag per maand elke 3 jaar een nieuwe fiets

Met je kinderen naar het park, boodschappen doen of er lekker op uit met de hond: met een elektrische bakfiets fiets je moeiteloos rond. En met ANWB Fiets Lease profiteer je van nog meer voordelen.

De voordelen

Voor een vast bedrag per maand fiets je 3 jaar lang op de fiets die past bij jou. Geen geen zorgen om diefstal of plotselinge hoge kosten voor een reparatie of nieuwe accu. Je fietst inclusief verzekering, onderhoud en reparaties en je hoeft zelfs nooit meer een band te plakken, want je hebt ook de Wegenwacht Fiets Service.

Kopen vs leasen

Overweeg je de aanschaf van een elektrische bakfiets? Dan is het goed om alle opties en kosten op een rijtje te zetten. In onderstaande tabel kun je een schatting vinden van de kosten voor het leasen en kopen van een Urban Arrow Arrow Family plus inclusief Raincover PLUS.

 
Urban Arrow Family Koop Lease
Aanschafkosten E-bike (incl. regenhuif) 5069 5069
Restwaarde 36 maanden (25%) * 1267 1267
Kosten per maand    
Afschrijving 106  
Verzekering 28  
Wegenwacht Fiets 3  
Onderhoud 4  
Reparaties 6  
Eventuele accu vervanging 17  
Totaal per maand 167 152,95

* Restwaarde is de waarde van de fiets nadat je er 36 maanden op hebt gefietst. 

Leasen is niet zozeer voordeliger dan kopen. Wel ben je altijd zeker van een vast maandbedrag. Zo kom je nooit meer voor financiele verrassingen te staan en als je fiets gestolen wordt heb je bij ANWB Fiets Lease geen eigen risico. De enige extra kosten die er kunnen zijn, is wanneer je schade hebt aan je fiets: bij reparaties betaal je 25,- eigen risico.

Urban Arrow leasen bij ANWB

De Urban Arrow elektrische bakfiets is de beste elektrische bakfiets op de markt. Hij is snel, wendbaar en voelbaar van een hoge kwaliteit. En ben je na 3 jaar toe aan een nieuwe e-bike zonder bak? Dan kies je eenvoudig je volgende fiets. Wil je nog even doorfietsen op je bakfiets? Je krijgt tegen het einde van de looptijd een mooi aanbod van ons om de fiets over te nemen.  Of je kiest gewoon weer een nieuwe e-bike uit. 

Lees meer over ANWB Fiets Lease of bekijk direct onze elektrische bakfietsen