Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Je elektrische bakfiets lease je bij ANWB

Voor een vast bedrag per maand elke 3 jaar een nieuwe fiets

Met je kinderen naar het park, boodschappen doen of er lekker op uit met de hond: met een elektrische bakfiets fiets je moeiteloos rond. En met ANWB Fiets Lease profiteer je van nog meer voordelen.

De voordelen

Voor een vast bedrag per maand fiets je 3 jaar lang op de fiets die past bij jou. Geen geen zorgen om diefstal of plotselinge hoge kosten voor een reparatie of nieuwe accu. Je fietst inclusief verzekering, onderhoud en reparaties en je hoeft zelfs nooit meer een band te plakken, want je hebt ook de Wegenwacht Fiets Service.

Kopen vs leasen

Overweeg je de aanschaf van een elektrische bakfiets? Dan is het goed om alle opties en kosten op een rijtje te zetten. In onderstaande tabel kun je een schatting vinden van de kosten voor het leasen en kopen van een Urban Arrow Arrow Family plus inclusief Raincover PLUS.

 
Urban Arrow FamilyKoopLease
Aanschafkosten E-bike (incl. regenhuif)50695069
Restwaarde 36 maanden (25%) *12671267
Kosten per maand  
Afschrijving106 
Verzekering28 
Wegenwacht Fiets3 
Onderhoud4 
Reparaties6 
Eventuele accu vervanging17 
Totaal per maand167152,95

* Restwaarde is de waarde van de fiets nadat je er 36 maanden op hebt gefietst. 

Leasen is niet zozeer voordeliger dan kopen. Wel ben je altijd zeker van een vast maandbedrag. Zo kom je nooit meer voor financiele verrassingen te staan en als je fiets gestolen wordt heb je bij ANWB Fiets Lease geen eigen risico. De enige extra kosten die er kunnen zijn, is wanneer je schade hebt aan je fiets: bij reparaties betaal je 25,- eigen risico.

Urban Arrow leasen bij ANWB

De Urban Arrow elektrische bakfiets is de beste elektrische bakfiets op de markt. Hij is snel, wendbaar en voelbaar van een hoge kwaliteit. En ben je na 3 jaar toe aan een nieuwe e-bike zonder bak? Dan kies je eenvoudig je volgende fiets. Wil je nog even doorfietsen op je bakfiets? Je krijgt tegen het einde van de looptijd een mooi aanbod van ons om de fiets over te nemen.  Of je kiest gewoon weer een nieuwe e-bike uit.

Wegenwacht Fiets 

Altijd snel hulp voor pech met je fiets, óók thuis voor de deur. Jaarlijks gratis fietscheck en juridisch advies bij een ongeval.

Fietsverzekering 

Verzeker je tegen diefstal en schade met de ANWB Fietsverzekering en voorkom vervelende verrassingen.

15% korting
Veilig op de fiets 

Fietshelm Abus Urban-I 3.0, telefoonhouders en fietstas Zwolle nu met korting.

E-bike vergelijker 

Vergelijk e-bikes en vind met handige zoekcriteria de elektrische fiets die bij jou past.