Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Het was Zondag in het Zuiden

25% korting op Rang 1 tickets

Spektakelmusical over de Limburgse overstromingen met muziek van Rowwen Hèze.

Spektakelmusical over de Limburgse overstromingen komt terug!

De Nederlandse spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden met muziek van Rowwen Hèze trok vorig jaar 65.000 bezoekers. Door dit grote succes is de musical van 5 t/m 30 juni opnieuw te zien in de Doolhof in Tegelen. De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Buddy Vedder en Renée van Wegberg.

Het verhaal

19 december 1993. Het is een zondag in het zuiden, niks aan de hand. In Limburg maakt niemand zich zorgen over de aanhoudende regen en overstromingen in de Ardennen. Ze leven al eeuwen met de Maas. Ze kennen de gevaren. Denken ze. Totdat het hoge water de provincie binnenstroomt. In een paar dagen tijd staan grote delen van Limburg onder water. 12.000 mensen worden geëvacueerd. Het hoogwater verwoest veel, maar verbindt de Limburgers ook. Iedereen helpt. Iedereen komt samen. Zoiets zou eens in de paar honderd jaar gebeuren, maar niets is minder waar. In 1995 gebeurt het opnieuw en in 2021 nogmaals. Limburg leeft met het hoogwater, want het zal weer komen. Dat is slechts een kwestie van geduld.

Waar en wanneer

Het was Zondag in het Zuiden is te zien in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. De speelperiode is 5 t/m 30 juni 2024.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Het was Zondag in het Zuiden  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Het was Zondag in het Zuiden in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid ontvang je 25% korting op Rang 1 tickets voor Het was Zondag in het Zuiden. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • De 25% korting geldt alleen op Rang 1 tickets.
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim. Klik hier om een email te sturen via het contactformulier of bel naar: 0900-1353.
  • De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.