Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Het was Zondag in het Zuiden

Tot 50% korting

Spektakelmusical over de Limburgse overstromingen met muziek van Rowwen Hèze. Het was Zondag in het Zuiden is nog te zien tot en met 14 juli 2024 en stopt daarna definitief!

Het verhaal

19 december 1993. Het is een zondag in het zuiden, niks aan de hand. In Limburg maakt niemand zich zorgen over de aanhoudende regen en overstromingen in de Ardennen. Ze leven al eeuwen met de Maas. Ze kennen de gevaren. Denken ze. Totdat het hoge water de provincie binnenstroomt. In een paar dagen tijd staan grote delen van Limburg onder water. 12.000 mensen worden geëvacueerd. Het hoogwater verwoest veel, maar verbindt de Limburgers ook. Iedereen helpt. Iedereen komt samen. Zoiets zou eens in de paar honderd jaar gebeuren, maar niets is minder waar. In 1995 gebeurt het opnieuw en in 2021 nogmaals. Limburg leeft met het hoogwater, want het zal weer komen. Dat is slechts een kwestie van geduld.

Waar en wanneer

Het was Zondag in het Zuiden is te zien tot en met 14 juli 2024 in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Het was Zondag in het Zuiden  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'Het was Zondag in het Zuiden' in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid ontvang je tot 50% korting. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim. Klik hier om een email te sturen via het contactformulier of bel naar: 0900-1353.
  • Je ontvangt 50% korting op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. En op zaterdag en zondag ontvang je als ANWB lid 25% korting.
  • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.
  • De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.