Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Korting Rondvaart

Met ANWB Eropuit krijg je korting op rondvaarten

Zoek je een korting op een rondvaart? Dan ben je bij ANWB Eropuit aan het juiste adres. Ontdek Nederlandse steden vanaf het water. Met onze rondvaarttickets krijg je direct toegang tot de beste boottochten, en dat voor een mooie prijs.

De leukste rondvaarten

Spido Tot € 2,- korting
Spido verwelkomt je graag aan boord voor een ontdekkingstocht door de havens van Rotterdam.
Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw 10% korting
Ga mee op een prachtige rondvaart door de Biesbosch met Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw.
Havenrondvaart Rotterdam Tot € 2,- korting
Ontdek de haven en de highlights van Rotterdam met River Cruise Rotterdam.
Rederij LOVERS Tot € 8,10 korting
Een bezoek aan Amsterdam is pas compleet als je de stad vanaf het water hebt beleefd!
Amsterdam Circle Line Tot € 10,- korting
Voor iedereen die Amsterdam écht wil leren kennen!
Holland Ticket Services - Rondvaart Amsterdam Tot € 3,- korting
90 minuten Rondvaart in Amsterdam met Nederlandse Friet en Authentieke Bitterballen. Verken de prachtige grachten van Amsterdam met Amsterdam Boat Cruises!
Splashtours Rotterdam Tot € 2,50 korting
Maak een tocht over de weg en door het water van Rotterdam met de amfibiebus!
Volendam Luxe Rondvaart Tot € 10,45 korting
Welkom aan boord van Spaander Marina. Een rondvaart over de Gouwzee.
Blue Boat Company Amsterdam Tot € 10,50 korting
De luxe boten van Blue Boat Company nemen je overdag of in de avond mee voor een rondvaart over de vele grachten van Amsterdam.
Rondvaart WILJO 10% korting
Op zoek naar een leuke activiteit in het schilderachtige Heusden, doe dan een rondvaart van ongeveer 1,5 uur over de Maas en Dode Maas.

Betaalbare bootervaringen

Ervaar de stad eens op een andere manier en boek een betaalbare rondvaart. Want steden zoals Amsterdam, Utrecht en Groningen zien er vanaf het water compleet anders uit. Profiteer van onze rondvaartaanbieding en ga voor een unieke ervaring.

Korting op rondvaarten

Met ANWB Eropuit profiteer je van onze scherpe korting op rondvaarten en beleef je de mooiste waterrijke plekjes van Nederland. Scoor je rondvaarttickets vandaag nog en geniet van een unieke boottocht. Met onze scherpe aanbiedingen op rondvaarttickets heb je direct toegang tot de beste boottochten die Nederland te bieden heeft.

Boottochten voor elk avontuur

Verken de historische grachten, geniet van de weelderige natuur, ga cultuur snuiven, bekijk architectuur of ga heerlijk ontspannen, alles kan vanaf het water. Elke tocht biedt iets bijzonders. Historische gebouwen, groene landschappen of levendige stadscentra. En met goedkope boottochten wordt het ontdekken nog leuker, kies jouw avontuur.

Genoeg reden om het water op te gaan

Een romantisch uitje, een familiedag of met gezellig je vrienden. Er is altijd een reden voor een rondvaart. En met onze voordelige boottochtaanbiedingen wordt het nog leuker om regelmatig het water op te gaan.

Waterrijk Nederland wacht op jou

Een rondvaart biedt het beste van twee werelden: de frisse lucht, het kabbelende water en uitzicht op de mooiste bezienswaardigheden. En met de rondvaartkorting via ANWB Eropuit wordt deze ervaring nu nog leuker. Stap aan boord, leun achterover en ontdek de charme van ons prachtige Nederland op het water. Met ANWB Eropuit is jouw volgende boottochtavontuur snel geboekt. Selecteer de rondvaart en de korting wordt direct berekent. Ontdek het nu zelf!

Korting met ANWB

Het actieaanbod is dynamisch en verandert regelmatig. Hou onze website in de gaten voor de nieuwste rondvaartkorting en andere speciale acties. Of beter nog, meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de beste dierentuinacties.

Met de auto naar de rondvaartboot?

Ga je met de auto naar je rondvaartavontuur en wil je goedkoop parkeren? Download de Onderweg app voor de beste route en goedkope parkeerplekken.

Alle rondvaartaanbiedingen zijn geldig voor leden van de ANWB. Ben je nog geen lid en wil je wel direct voordeel hebben? Word nu lid!