Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rondvaart WILJO

10% korting

Op zoek naar een leuke activiteit in het schilderachtige Heusden, doe dan een rondvaart van ongeveer 1,5 uur over de Maas en Dode Maas.

Rondvaart WILJO

De route van de rondvaarten van 1,5 uur zijn rustgevend en afwisselend, uniek en gestrekt. Een landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden. Tijdens deze rondvaart is er genoeg te zien. Vanaf vertrekpunt Heusden vaar je een stukje over de Maas richting het Heusdens kanaal. Er wordt gevaren langs het dorpje Wijk en Aalburg waarna je op de Dode Maasarm terechtkomt. Dit is een prachtig stuk beschermd natuurgebied waar je kunt genieten van verre uitzichten en bijzondere watervogels. Het natuurgebied loopt langs de dorpjes Nederhemert en het dorpje Wellseind.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rondvaart WILJO voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: Reserveren

Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren
  • De rondvaart duurt ongeveer 90 minuten. 
  • Je dient ongeveer 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn.
  • Er zijn toiletten aan boord van de boten.
  • De boten van Rederij WILJO hebben voor op de koude dagen verwarming aan boord.
  • Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Bij de 1-uurs rondvaart is het mogelijk om aan de bar een hapje of drankje te kopen.
  • Voor mindervaliden die gebonden zijn aan een rolstoel is het opstappen heel lastig. Wel zijn er een aantal hulpmiddelen op de boot zoals een leuning bij de wc’s en een gootje voor hand geduwde rolstoelen.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. In Heusden zelf zijn er een aantal parkeermogelijkheden. Daar kan je vaak de auto kwijt. Als alles vol is, is er nog een grote parkeerplaats bij de Bakkersdam. Vanuit daar is het 12 minuten lopen.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.