Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Splashtours Rotterdam

Tot € 2,50 korting

Maak een tocht over de weg en door het water van Rotterdam met de amfibiebus!

Via weg en water

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Tijdens de stadsrit zie je met de bus de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam en even later duik je met een 'splash' in de Maas om de herkenbare skyline vanaf het water te bekijken. Hoe dan? Nou, je zit in een amfibiebus! Dat is een bus die zich zowel over de weg als in het water kan voortbewegen. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Iconisch in Rotterdam

De skyline van Rotterdam zou niet meer compleet zijn zonder knalgele amfibiebus. Of je hem nu ziet rijden over de Erasmusbrug of varen op de Maas: Splashtours is thuis in Rotterdam. Voor de Rotterdammers is het plaatje van een varende bus al vertrouwd geworden. De vele toeristen en dagjesmensen blijven hun ogen echter uitkijken wanneer ze de amfibiebus zien passeren.

Vertreklocatie

De opstapplaats is Parkhaven 9 tegenover de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Zorg ervoor dat je minimaal een kwartier voor vertrek aanwezig bent; de bus wacht niet op je.
  • De tour duurt 60 minuten.
  • Er zijn maximaal 10 plaatsen per tour beschikbaar voor deze actie.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen in de bus.
  • Splashtours Rotterdam is niet toegankelijk voor mindervaliden die niet zelfstandig de bus in kunnen. De mobiliteit van de gasten is een belangrijk onderdeel van het veiligheidsprotocol van Splashtours Rotterdam.
  • Splashtours Rotterdam beschikt niet over een eigen parkeerterrein, maar op de Parkhaven is wel een parkeerplaats gelegen. Op dit terrein geldt kentekenparkeren en er is één parkeerautomaat ter hoogte van De Zwarte Zwaan. Klik hier voor meer informatie omtrent het parkeren.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.