Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pannenkoekenboot Nijmegen

Tot € 3,50 korting

Vaar 75 minuten op de Waal met een prachtig uitzicht over het natuurgebied de Ooijpolder, de stad en de Nijmeegse bruggen.

Nijmegen vanaf het water

Vaar over de Waal en geniet van het rivierlandschap met zijn boerderijen en boomgaarden. De Pannenkoekenboot vaart langs het prachtige natuurgebied de Ooijpolder, onder de Nijmeegse bruggen door en vanaf het water heb je een mooi uitzicht op de stad. Ook kun je de nieuwe nevengeul bij Lent vanaf het water bewonderen!

Onbeperkt pannenkoeken eten

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van heerlijke pannenkoeken. Op de tafel vind je diverse toppings zodat je jouw pannenkoek eerst kan versieren voordat je hem opeet. Hoeveel pannenkoeken kan jij op in 75 minuten?

Na het pannenkoeken eten is het heerlijk uitwaaien op het buitendek. Bij mooi weer kan je natuurlijk ook buiten smullen van de pannenkoeken. Voor de jongste gasten zijn er kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Neem na het boeken van de ANWB tickets telefonisch (024 -360 1262) contact op met Pannenkoekenboot Nijmegen om door te geven dat er een kind t/m 2 jaar meekomt (i.v.m. de tafelindeling).
  • De rondvaart duurt 75 minuten in totaal.
  • Zorg ervoor dat je een kwartier voor afvaart aanwezig bent.
  • Drankjes zijn niet in de prijs inbegrepen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Aan boord gaan in een rolstoel is mogelijk, maar alleen op het benedendek (waar het pannnenkoekenbuffet is). De toiletten zijn echter op het bovendek en alleen te bereiken via een trap. Er is geen lift of invalidentoilet aan boord. Twijfel je of je aan boord kan? Neem dan contact op met Pannenkoekenboot Nijmegen  info@pannenkoekenboot.nl of 024-3601262.
  • Op de Waalkade zijn geen parkeermogelijkheden. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Kelfkensbos en Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van de Waalkade. Kijk voor meer informatie over het parkeren op de site van Pannenkoekenboot Nijmegen.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Pannenkoekenboot in andere steden

Wil je naast de Pannenkoekenboot in Nijmegen ook andere steden, zoals Amsterdam en Rotterdam, op deze manier ontdekken? Dat kan! Bestel je tickets met korting dan voor Pannenkoekenboot Amsterdam of Pannenkoekenboot Rotterdam.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.