Naar artikel

Blue Boat Company Amsterdam

Tot € 12,50 korting

De luxe boten van Blue Boat Company nemen je overdag of in de avond mee voor een rondvaart over de vele grachten van Amsterdam.

Blue Boat Company

Blue Boat Company wil de schoonheid van Amsterdam op een unieke manier delen met iedere bezoeker van de stad, ongeacht zijn of haar achtergrond. Dit gebeurt door het bieden van kwalitatief hoogstaande, originele producten, waarbij de “belevenis” aan boord en “plezier” centraal staan. 

City Canal Cruise - prachtige rondvaart overdag

Het centrum van Amsterdam is UNESCO Werelderfgoed – en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. Tijdens een rondvaart op de Amsterdamse grachten kijk je je ogen uit naar de beroemde 17e eeuwse grachtenpanden en pakhuizen uit de VOC-tijd, de charmante bruggen en de Amsterdamse fietsers die fluitend langs de grachten fietsen. En kijk! Daar is het Anne Frank Huis en de Westerkerk! Maar Amsterdam is méér dan alleen oude gebouwen, zo zijn er langs de Piet Heinkade aan het IJ allerlei architecturale hoogstandjes gebouwd. 

Tijdens je Blue Boat rondvaart in Amsterdam ontdek je in 75 minuten alles wat de Nederlandse hoofdstad te bieden heeft. Houd je camera maar goed bij de hand, want dit wil je niet missen! Boek nu je City Canal Cruise online en stap aan boord van één van de bekende blauwe rondvaartboten van Blue Boat Company. Ben jij klaar om alle hoogtepunten van Amsterdam te bewonderen? 

Evening Cruise - magische avondrondvaart 

Als je kiest voor een Evening Cruise in Amsterdam van Blue Boat, dan kies je voor een familiebedrijf met veel liefde voor de stad – en dus een bedrijf dat jou het mooiste van Amsterdam wil laten zien. Tijdens de maar liefst 90 minuten durende avondrondvaart zie je de stad in een heel ander licht. Amsterdam wordt niet direct als de meest romantische stad gezien, maar als alle bruggen oplichten, heeft de stad een totaal andere sfeer! Zeker de verlichte Magere Brug is een streling voor het oog. Ontdek nu de grachten van Amsterdam na zonsondergang! 

Terwijl je van je drankje geniet, zie je de statige 17-eeuwse pakhuizen voorbij glijden en kun je naar hartelust foto’s maken. In de kiosk kun je vooraf ook lekkere snacks en drankjes kopen, zodat je tijdens je Evening Cruise in Amsterdam geen honger of dorst hebt.

3-daagse stedentrip Amsterdam

Nadat je een rustige rondvaart over de grachten hebt gemaakt met Blue Boat Company Amsterdam is er de mogelijkheid om de stad nóg beter te leren kennen. Verleng je bezoek aan Amsterdam met een 3-daagse stedentrip! Verblijf in het NH Hotel Amsterdam Noord of het Four Elements Hotel. Leer de hoofdstad beter kennen nadat je haar vanaf het water hebt gezien!

Aanvullende ticketinformatie

 • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
 • Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis mee, mits zij bij ouders op schoot zitten. Je dient hiervoor wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
 • Let op: bij de reguliere City Canal Cruise ontvang je 1 volwassen en/of kind ticket waarop een barcode staat die geldig is voor het aantal personen waarvoor je het ticket hebt besteld.
 • Rondvaart zijn voorzien van een gratis Personal Audio Systeem: audiocommentaar in 19 talen.
 • De City Canal Cruise rondvaart duurt ongeveer 75 minuten. De Evening Cruise rondvaart duurt ongeveer 90 minuten.
 • De boten van Blue Boat Company zijn verwarmd.
 • Tijdens de rondvaart is er geen bar aan boord. Je kunt versnaperingen kopen in de winkel van Blue Boat Company (bij de opstaplocatie). Het is niet toegestaan eigen eten en drinken op de boot te nuttigen.
 • Een deel van de boten van Blue Boat Company zijn toegankelijk voor mindervaliden. Door de rolstoel lift is het mogelijk met rolstoel en al aan boord te gaan. Indien er een rolstoel in het gezelschap bevindt, dient er na het aanschaffen van een ticket nog gebeld te worden met Blue Boat om de betreffende plek te reserveren. Het tijdslot kan dan eventueel nog wijzigen, afhankelijk van het type boot dat per tijdslot vaart. Er kan telefonisch contact opgenomen worden met Blue Boat via 020–679 1370 (werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar)
 • Met uitzondering van hulphonden, zijn honden aan boord niet toegestaan.
 • Je dient uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn.
 • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren bij parkeergarage Byzantium. Klik hier voor de website van parkeergarage Byzantium.
 • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Blue Boat Company Amsterdam te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: de tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.