Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

10% korting

Ga mee op een prachtige rondvaart door de Biesbosch met Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw.

Door de Biesbosch

Een rondvaart in Nationaal Park de Biesbosch is een echte beleving. Mede door de geringe diepgang zijn de rondvaartboten speciaal gebouwd om door dit gebied vaartochten te maken. De comfortabele schepen zijn verwarmd en uitgerust met toiletvoorziening, bar en geluidsinstallatie. Zo zijn alle rondvaarten, in ieder jaargetijde, een uitstekend uitje voor jouw gezelschap. Alle rondvaartboten zijn voorzien van een groot panoramadek, waardoor je kan genieten van een wijds uitzicht van de Biesbosch.

Vertrektijden van de rondvaart

Ieder weekend en tijdens schoolvakanties vertrekt de twee uur durende rondvaart één keer of meerdere keren per dag vanaf het vertrekpunt in Drimmelen. De afvaarttijd kan per dag verschillen en staat in onze agenda duidelijk per datum aangegeven. De boot wacht niet, dus het is zeker aan te raden om op tijd te vertrekken!

De Brabantse Biesbosch is een nat gebied of wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden. De Brabantse Biesbosch vormt het grootste gedeelte van de Biesbosch. Ze ligt tussen de Nieuwe Merwede, de Amer en het Land van Heusden en Altena. Dit bijzondere natuurgebied is één van de meest ongerepte gebieden van Nederland, waar je nog vele dieren kan zien. De schipper zal je tijdens de rondvaart dan ook het een en ander vertellen over de Biesbosch.

Let op: ticket is pas geldig na reservering
Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Rondvaartbedrijf de Zilvermeeuw voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.
 

Aanvullende ticketinformatie

  • Het schip vertrekt altijd vanaf Drimmelen.
  • Het schip vertrekt op het afgesproken tijdstip, kom op tijd en houd rekening met parkeren.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dit dien je wel aan te geven bij het reserveren.
  • Niet alle schepen zijn rolstoelvriendelijk. Meld dus altijd bij de reservering of er mindervaliden bij jouw gezelschap aanwezig zijn
  • Het is mogelijk om aan boord gebruik te maken van de catering. Hier dien je van tevoren een reservering voor te plaatsen.
  • Een hond meenemen kost € 3,00 per hond. Dit wordt achteraf in de kassa berekend. Als je van tevoren catering (lunch, high tea, of borrelplank) hebt geboekt, zijn honden niet toegestaan.
  • Naast onze afvaartsteiger zijn vrije parkeerplaatsen en 2 invalidenplaatsen. Wat verder van de boot zijn ook nog vele vrije parkeerplaatsen.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.