Naar artikel

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

15% korting

Ga mee op een prachtige rondvaart door De Biesbosch.

Door de Biesbosch

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw organiseert al bijna vijftig jaar rondvaarten door één van de mooiste natuurgebieden van ons land; “Nationaal Park De Biesbosch”.
De comfortabele boten zijn verwarmd en uitgerust met toiletvoorziening, bar en geluidsinstallatie. Ook beschikken de partyschepen over een uniek panoramadek. Dit biedt de mogelijkheid tot kilometers ver uitzicht over de polderdijken.

Gedurende een twee uur durende vaartocht door De Biesbosch, wordt het gehele gebied doorkruist. Tijdens de vaart kun je een drankje nemen vanaf de bar en vertelt de schipper het een en ander over hetgeen je onderweg te zien krijgt.
De Brabantse Biesbosch is een nat gebied of wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden. De Brabantse Biesbosch vormt het grootste gedeelte van De Biesbosch. Ze ligt tussen de Nieuwe Merwede, de Amer en het Land van Heusden en Altena.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Informatie over de rondvaart in de Biesbosch

  • De boot vertrekt altijd vanaf Drimmelen.
  • De boot vertrekt op het afgesproken tijdstip, kom op tijd en houd rekening met parkeren.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de afvaartsteiger.
  • Wij adviseren u om op de grote parkeerplaats te parkeren. Deze ligt op ongeveer honderd meter afstand van onze afvaartsteigers.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.