Naar artikel

Pannenkoekenboot Amsterdam

Tot € 3,50 korting

Hoeveel pannenkoeken kan jij op in 75 minuten?

Op het water

Vaar 75 minuten op 't IJ waar je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen ziet. Ook zie je hoe Amsterdam verandert; de oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming. Daarnaast zijn er ook nieuwe juweeltjes, zoals EYE museum, aan de kades toegevoegd. In de zomer bestaat de kans om, tijdens het vaartochtje, een indrukwekkend cruiseschip tegen te komen. 

Onbeperkt pannenkoeken eten

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van heerlijke pannenkoeken. Op de tafel vind je diverse toppings zodat je jouw pannenkoek eerst kan versieren voordat je hem opeet. Hoeveel pannenkoeken kan jij op in 75 minuten?

Na het pannenkoeken eten is het heerlijk uitwaaien op het buitendek. Bij mooi weer kan je natuurlijk ook buiten smullen van de pannenkoeken. Voor de jongste gasten zijn er kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Aanvullende ticketinformatie

 • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Neem na het boeken van de ANWB tickets telefonisch (020- 636 8817) contact op met Pannenkoekenboot Amsterdam om door te geven dat er een kind t/m 2 jaar meekomt (i.v.m. de tafelindeling).
 • Voor de Pannenkoekenboot Amsterdam geldt een vermakelijkheidsretributie van € 1,50 per persoon. Dit bedrag betaal je aan boord met PIN of creditcard.
 • De rondvaart duurt 75 minuten in totaal.
 • Zorg ervoor dat je een kwartier voor afvaart aanwezig bent.
 • Drankjes zijn niet in de prijs inbegrepen.
 • Let op: aan boord betaal je € 1,50 per persoon vermakelijkheidsretributie. Je kan uitsluitend met PIN of Creditcard betalen.
 • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
 • Aan boord gaan in een rolstoel is mogelijk, maar alleen op het benedendek (waar het pannnenkoekenbuffet is). De toiletten zijn echter op het bovendek en alleen te bereiken via een trap. Er is geen lift of invalidentoilet aan boord. Twijfel je of je aan boord kan? Neem dan contact op met Pannenkoekenboot Amsterdam via amsterdam@pannenkoekenboot.nl of 020-6368817.
 • Je kunt in de buurt van de Ms. van Riemsdijkweg je auto op straat parkeren.
 • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Pannenkoekenboot Amsterdam te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Pannenkoekenboot in andere steden

Wil je naast de Pannenkoekenboot in Amsterdam ook andere steden, zoals Rotterdam en Nijmegen, op deze manier ontdekken? Dat kan! Bestel je tickets met korting dan voor Pannenkoekenboot Rotterdam of Pannenkoekenboot Nijmegen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.